Sunday, 9 November 2014

Cara Buat Duit RM100 - RM300 Sehari

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

cara buat duit rm100-Rm300 sehari

Seorang usahawan online yang agak berpengaruh di Malaysia iaitu Tuan Hj Rahman Basri telah bermurah hati menyediakan panduan khas untuk anda secara PERCUMA iaitu :


Mudahnya Berniaga Online


Panduan ini akan diberikan dalam bentuk email bersiri…anda akan ditunjukkan cara-cara mendapatkan komisen RM100 – RM300 setiap hari tanpa perlu ada produk sendiri 



SESUAI untuk siapa?
  • Pekerja makan gaji, 
  • Student, 
  • Suri rumah 
  • Penganggur
  • atau sesiapa yang berminat cari duit tambahan
ANDA akan dapat TAHU:

[+] TAKTIK bisnes online 


[+] Produk TERLAJAK LARIS

[+] Cara nak mulakan bisnes internet walaupun ada anda SIBUK

[+] Cara nak MENJUAL 

[+] dan bermacam macam lagi

Walaubagaimanapun...saya hanya akan kongsikan kepada mereka yang benar-benar berminat dan sudi tinggalkan nama panggilan dan emel aktif dalam borang dibawah ini 





NAMA PANGGILAN

 
EMEL AKTIF (Jgn guna Yahoo mail!)





Pendaftaran adalah percuma & selamat!



Read more ...

Thursday, 6 November 2014

Dapat Jualan Tanpa Perlu Cari Orang

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Apa yang saya paling suka bila buat  bisnes online ni adalah ada kalanya  saya tak perlu cari pelanggan. Tapi, pelanggan akan datang cari saya.

He.he.bestnya bila dapat whatsApp atau sms daripada pelangan bertanyakan produk yang kita jual.

Selalunya pelanggan yang begini memang dah sedia nak membeli

Cuma kita perlu beri maklumat bayaran sahaja.

Ini terjadi kat saya semalam. Ada satu customer whatsApp saya berminat nak beli produk X

Pelanggan : Assalam...saya minat nak order produk X. Blh bg harga tak?

Saya : .Salam terima kasih kerana berminat, saya ada stok warna pink, biru, merah

Pelanggan : Saya nak warna pink

Saya : Cara tempahan ...bla..bla

2 jam kemudian...

Pelanggan : Saya dah bank in ke akaun

Saya : Terima kasih. Saya akan pos..InsyaAllah 1-2 hari akan sampai
Read more ...

Saturday, 1 November 2014

Komisen Ke 2 dari Aztetic

Komisen Ke 2 dari AzteticAlhamdulillah..komisen Aztetic untuk bulan oktober dah masuk. Meningkat sikit dari Komisen pertama 


Komisen ke 2 dari Aztetic

Ini adalah contoh email notifikasi yang saya terima bila saya berjaya dapat komisen

bukti komisen aztetic


Pada mulanya saya ingat sangat susah nak menjana income melalui Aztetic ni sebab produknya tak banyak macam di Ashadee. 

Tapi, bagi saya yang paling penting adalah KUALITI berbanding KUANTITI

Sebab...tujuan saya kongsikan produk tersebut adalah kerana saya sendiri telah mencubanya. 

Saya sendiri telah gunakan ilmu yang perolehi daripada program MB2000

Jika sebelum ini saya hanya menjual produk digital..melalui program MB2000 saya dah berani untuk cuba menjual produk fizikal. 

Hasilnya sangat memberansangkan.saya berjaya menjual lebih 50 unit produk elektronik

Sekarang dalam proses mengenal pasti produk seterusnya untuk saya jual. 

Kalau anda minat bisnes...tapi tak tahu nak jual apa...saya cadangkan anda lihat Senarai Produk Laku Keras dan Margin Tinggi 

Read more ...

Thursday, 16 October 2014

Komisen Ashadee Oktober 2014

Alhamdulillah Komisen ke 14 dari Ashadee.com bulan Oktober 2014 dah masuk.

komisen ashadee oktober 2014

Sepertimana yang dijanjikan...setiap 2 minggu...selalunya hari rabu... para affiliate akan terima habuan masing-masing. Ada yang dapat banyak. Ada yang dapat sikit. Malahan ada yang tak dapat apa-apa langsung

Agen affiliate Ashadee yang mencapai tahap minimum payout akan terima komisen masing-masing. 

Di Ashadee bermacam-macam produk digital terutamanya ebook yang anda boleh promosikan. 

Ada pelbagai cara promosi yang boleh anda gunakan. Saya lebih banyak gunakan promosi di blog. 

Berminat menjana income affiliate melalui blog? 

Panduan Asas Affiliate untuk blogger Baru sesuai untuk anda 

Anda juga boleh belajar melalui webinar PERCUMA yang disampaikan oleh Tuan Gobala (owner Ashadee) DISINI



Read more ...

Wednesday, 8 October 2014

Komisen ke 4 Adf.ly

Nama Adf.ly

Program : Klik link pendek dapat duit, buat duit dengan link pendek

URL : Adf.ly

Referral Program : Ya

Jumlah Komisen : $ 21.62 USD

Bukti Bayaran : 12, 3




Nak sertai program buat duit dengan link pendek ini cukup mudah. Hanya daftar DISINI



Read more ...