Tuesday, 19 May 2015

CMD Revell Murah dan Jimat


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Tahniah kerana anda singgah disini untuk mencari CMD Revell Murah dan Jimat 

Jika diberi pilihan mana satu yang anda nak?

A) Beli CMD RM190 pos RM7 

*dapat satu botol 120ml sahaja

ataupun

B) Beli CMD harga RM178 pos PERCUMA (saya belanja)

Dapat 120ml CMD FREE lagi 65ml (siap daftar jadi ahli)

boleh guna 3 bulan

Repeat order 120ml cuma RM120 aje 


Anda tak dipaksa pun untuk menjual 

Kalau jual dapat BONUS, DUIT RAYA
Kalau tak mo, guna sendiri pun boleh..banyak faedahnya..


BERMINAT ? 

SMS/WHATSAPP CMD hantar ke 010-8787826


CMD NI APA?

Concentrated Mineral Drops atau lebih dikenali sebagai CMD merupakan gabungan daripada 72 minerals dan zarah minerals yang diperlukan untuk kesihatan tubuh badan manusia dan juga haiwan. Ianya serupa dengan cecair yang didapati dalam tubuh badan manusia dan CMD ini adalah dalam bentuk cecair berion (mempunyai cas) yang sangat mudah diserap dan dihadam oleh tubuh badan manusia. CMD membantu menyeimbangkan kadar pH dalam tubuh yang mana kadar pH yang seimbang amatlah penting untuk kesihatan tubuh badan yang baik.






CMD ini diambil daripada kawasan yang paling dalam di Great Salt Lake, Little Valley, Utah di U.S.A. CMD ini diambil dari beberapa kolam yang ada di sana dan ianya sangatlah pekat dari segi kandungan mineral yang terdapat di dalamnya.


Kolam takungan (evaporation pond) CMD di Great Salt Lake, Utah


Kelebihan CMD :

- Mengandungi kandungan garam dan besi (iron) yang lebih rendah

- Mengubah struktur rasa minuman yang kita minum menjadikannya berasa sedikit manis dan seperti air      mineral gunung serta mempunyai kandungan mineral yang tinggi

- 100% semulajadi tanpa pewarna, perasa, dan gula tambahan. CMD semata-mata terdiri daripada 72 minerals dan zarah minral semulajadi ciptaan Allah

- Halal dan bersih

- Sesuai diminum dan digunakan oleh semua golongan termasuklah kanak-kanak, ibu mengandung, ibu menyusu dan juga warga emas

Concentrate Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda :

1. Menyediakan trace mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih
260 mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan
dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam
itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah struktur molekul air untuk memaksimumkan kuasa menghidratkan dan
menembusi setiap sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral.

Fungsi Concentrate Mineral Drops Dalam Tubuh Badan

1. Membersih

* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah

2. Membina

* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan

* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.

4. Menggiatkan

* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.

KHASIAT CONCENTRACE MINERAL DROPS (CMD)

MEMBANTU MENGATASI MASALAH KESIHATAN

MASALAH PENGLIHATAN
Rabun dekat, rabun jauh, katarak.
CMD 20-40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT ALZHEIMER
CMD 20-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT KULIT
CMD 20-40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum
sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah.

MENGHILANGKAN GATAL KULIT
CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih.

KUKU ROSAK
CMD 20-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit).

BISUL, JERAWAT
CMD 20-40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih
(2 titis tiap 10ml).

MEMUTIHKAN KULIT
CMD 15-20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi.

RAMBUT GUGUR, BERUBAN, PEWARNAAN PADA RAMBUT
CMD 15-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala.
Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik.

MENURUNKAN BERAT BADAN
CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet.
CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.

TERSELIUH/BENGKAK
CMD 15-30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.

PEMINUM ALKOHOL
CMD 10-20 titis ke dalam minuman.
Menghilangkan efek negatif kerana minuman beralkohol (muntah, sakit kepala dan sindrom ‘hang over’).

MEMUTIHKAN GIGI, MENCEGAH GIGI BERLUBANG, GUSI BENGKAK BERDARAH (GINGGIVITIS)
CMD 2-3 titis campur dengan ubat gigi.

SAKIT GIGI
CMD 1-2 titis, terus pada gigi yang sakit.

SAKIT ULCER
CMD 15-30 tetes (anak-anak : ½ berat badan) sehari.
Sapukan CMD yang telah dilarutkan (2 titis dalam 5 ml air masak) atau dikumur-kumur.

SAKIT TEKAK
CMD 20-40 titis (kanak-kanak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

GASTRIK
CMD 15-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

SEMBELIT
CMD 10 titis setiap bangun tidur pagi.
CMD 15 titis dalam air suam setelah sarapan.
CMD 10 titis sebelum makan siang.

CIRIT BIRIT
CMD 10-30 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

SAKIT PERUT
CMD 15-20 titis dalam 500 ml air, minum secara berperingkat

SAKIT SENDI, SAKIT URAT
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang bengkak, sakit.

SAKIT BAHAGIAN SARAF
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang sakit.

MASALAH TULANG RAPUH/OSTEOPOROSIS
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

HIPERTENSI (TEKANAN DARAH TINGGI), STROK
CMD 15-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

TEKANAN DARAH RENDAH
CMD 15-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

KENCING MANIS
CMD 15-40 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

KOLESTROL TINGGI
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT KURANG MINERAL
Tambahkan 30 titis CMD setiap hari.
CMD akan membantu melindungi anda dari semua penyakit.

MENJAGA KESIHATAN MENINGKATKAN STAMINA
CMD 20-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

CEGAH NGANTUK
CMD 10-15 titis dalam segelas air minum.

MINUMAN BERSODA
CMD beberapa titis ke dalam minuman bersoda, mengurangi efek bahaya soda dan kemasaman
Mengganti Elemen/Mineral, Elektrolit,
Mengembalikan Mineral yang Hilang dari air Suling atau Reverse Osmosis, 
kehilangan elektrolit (akibat diare, aktiviti berat, dll).
CMD 5-10 titiss per liter atau 50-100 titis per galon.

MENINGKATKAN RASA MASAKAN
CMD beberapa titis pada masakan, menghilangkan efek negatif dari makanan, serta menambah kenikmatan.
CMD akan mengurangi efek negatif dari garam.

MINUMAN
CMD 2-4 titis ditambahkan ke secawan teh dan kopi akan menambah citarasa minuman.

Sambil kita dapat merawat penyakit dan perbaiki kesihatan diri kita ( Dengan izinnya ALLAH SWT ) sambil
itu juga kita dapat mencari pendapatan untuk keluarga kita inshaallah.

Terbukti berjaya mengumpul ribuan testimoni hebat

..Penggunaan tiada peringkat umur dan kategori kesihatan... 
(Anda boleh search di google untuk melihat kehebatan produk)

Pergi ke google dan taip Testimoni CMD revell

TESTIMONI  CMD  REVELL









BERMINAT ? 

SMS/WHATSAPP CMD hantar ke 010-8787826

Read more ...

Thursday, 26 March 2015

Azanis Scar Serum Bantu Hilangkan Parut Dengan Mudah

Azanis Scar Serum Bantu Hilangkan Parut Di Badan

➔ ANDA ADA MASALAH PARUT SUSAH NAK HILANG?

➔ SUDAH CUBA BERBAGAI UBAT TAPI MASIH ADA PARUT?

- Parut jerawat?
- Parut luka disebabkan kemalangan?
- Parut kudis?
- Parut demam campak?
- Tompok-tompok tahi unta di badan?

"Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut 
ramai orang di luar sana seperti anda!"



Lihat Testimoni 






==============
   
✆ WHATSAPP PARUT hantar ke 010-8787826
✆ WHATSAPP PARUT  hantar ke 010-8787826
✆ WHATSAPP PARUT  hantar ke 010-8787826


===============
✔ Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.
✔ Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.
✔ 99.9% pengguna berikan 5 ★★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.
✔ Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.


► KESAN SEAWAL 3 HARI !
► Berkesan sangat untuk parut luka.
► Stretch marks pada perut, peha, dada DLL.!
► membantu ribuan pengguna hilangkan parut dengan mudah.
► KKM dan Halal.
► Boleh pakai solat.
► Buatan Malaysia, kini mendapat permintaan tinggi di luar negara.


===========
BERITA BAIK!
===========

DISKAUN MENARIK kepada sesiapa yang tempah sekarang!

*****************
- HARGA NORMAL RM70 / unit
- HARGA SEBELUM 1 April 2015 HANYA RMXX / unit TERMASUK POS KE SELURUH MALAYSIA !!

*********************
DISKAUN HARI INI  

SMS/WhatApps/Telegram 

taip PARUT<>Nama<>Lokasi ke 010-8787826

contoh: PARUT ali seremban ke 010-8787826

DISKAUN dan CARA PEMBELIAN akan dihantar
terus ke telefon anda dalam masa kurang dari 5 minit


Email 

ismahalim@gmail.com 

Facebook

P.S - Jangan lepaskan peluang ini. Jika anda tunggu, anda akan dapat harga normal. Jika anda tempah sekarang, dapat lebih murah!
P.S.S - Jika anda tidak nampak kesan langsung setelah menggunakan Azanis Scar Serum ini. Beritahu kami, kami akan pulangkan 100% jumlah yang anda bayar untuk Azanis Scar Serum ***
Read more ...

Friday, 20 March 2015

Komisen Ashadee Bulan Mac 2015

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah..komisen Ashadee untuk kali ke 2 Bulan Mac 2015 dah diterima pagi ini.

Ingatkan dah tak ada komisen lagi untuk bulan ni sebab awal bulan Mac 2015 hari tu dah terima, 



Semoga rakan-rakan yang mendapatkan ebook di Ashadee mendapat manfaat yang sewajarnya.

Kepada anda yang nak tahu cara promosi produk Affiliate boleh rujuk panduan ini > Kursus Affiliate 



Read more ...

Tuesday, 17 March 2015

Komisen Onexox Bulan Februari 2015

Alhamdulillah..semalam dah dapat komisen ONEXOX bulan Februari 2015


Komisen onexox February 2015

Syukur dapat bantu rakan BERJIMAT seterusnya mendapat lebih nilai bila menggunakan talian onexox.

Mereka guna telefon macam biasa, malahan mendapat lebih masa untuk bercakap lebih lama dengan kadar JIMAT iaitu 6sen untuk tempoh 30 saat.

Tambahan pula mereka akan dapat 150 SMS PERCUMA setiap bulan selama 12 bulan

Kepada mereka yang gunakan data internet, kelajuan tanpa had yang ditawarkan oleh onexox sangat menceriakan mereka yang tak suka line internet yang slow. Cuma serendah RM30 untuk 1.5gb tertanya berbaloi-baloi.

Yang paling BEST, bila mereka perkenalkan kawan guna line onexox, mereka dapat komisen topup sebanyak 5% selama-lamanya.

Harga simkad cuma RM10 jer..Harga mampu milik..Student pun mampu miliki

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang simkad ONEXOX, boleh baca di TeamUsahaOneXOX.com

atau WhatsApp 019-4721877 / 010-8787826
Read more ...

Saturday, 7 March 2015

RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah..setelah sekian lama merancang, malam ni tercapai juga plan untuk menulis tentang  RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula iaitu satu produk yang menjadi bualan hangat dikalangan para blogger. 

Admin bukanlah blogger sepenuh masa, namun admin tetap mengikuti perkembangan isu-isu yang dibincangkan oleh para blogger. 

Kalau nak diikutkan, admin ni dah ketinggalan keretapi jauh di belakang sebab perkara ni dah dibincangkan sejak tahun 2014 lagi. 

Bila admin buat carian di internet rupanya dah ramai blogger menulis tentang RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula keluaran syarikat RCC Global.  

Tapi bagi admin, lebih baik mula lambat daripada tak mula langsung. 

"Better Late Than Never"

Jadi tanpa membuang masa mari ikuti review produk Royal Sweetener Stevia(RSS) 

Produk Royal Sweetener Stevia (RSS)

Merupakan produk yang mengandungi ekstrak dari daun stevia. Kemanisan yang terhasil dari daun stevia merupakan Pemanis Semulajadi yang 300 kali lebih manis dari gula biasa. 

Apa itu Daun Stevia

Stevia merupakan genus yang terdiri daripada 150 spesies herba daripada keluarga bunga matahari (Astereacea). Di Malaysia ia juga digelar sebagai Pokok Gula kerana dipercayai dapat mengurangkan kencing manis. Stevia yang digunakan secara meluas sebagai pemanis ialah stevia dari Spesis Rebaudiana. Ia juga dikenali sebagai sweetleaf, sugarleaf ataupun sweet herb.

Stevia telah digunakan sebagai pemanis semulajadi oleh masyarakat di Brazil dan Paraguay sejak beratus-ratus tahun dahulu lagi. Ia mula digunakan oleh kaum Red Indian Guarani di Paraguay sejak 1500 tahun yang silam. Ia digunakan terutamanya untuk memaniskan teh herba mereka. Selain daripada itu ia juga digunakan untuk memaniskan makanan mereka. Mereka juga menggunakan Stevia sebagai penawar terutamanya untuk menurunkan tekanan darah tinggi, melawaskan kencing dan merawat luka terbakar.

Ciri paling unik mengenai Stevia ialah ia merupakan pemanis semula jadi yang tidak mengandungi kalori. Ekstrak stevia dikatakan 300 kali lebih manis dari gula biasa. 

Kajian klinikal menunjukkan STEVIA berguna sebagai pengganti gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan DIABETES, penurunan tahap tekanan DARAH TINGGI dan PENURUNAN BERAT BADAN untuk pesakit obesiti.

Khasiat Stevia

- MENGIMBANGI kandungan gula dalam badan.
- MENURUNKAN kandungan gula dalam badan.
- MELAWASKAN pembuangan air kencing.
- MENINGKATKAN kadar tenaga di dalam tubuh badan.
- MEMBANTU sistem penghadaman makanan.
- MEMBANTU mereka yang mengalami masalah insomnia.
- BERUPAYA mengawal berat badan (obesiti).
- MENGURANGKAN masalah keradangan.
- MENURUNKAN tekanan darah tinggi.

Betul ke BERKESAN? Ada TESTIMONI ke? Mungkin ini persoalan yang bermain di minda anda sekarang ni..

Admin berikan BUKTI TESTIMONI BERGAMBAR untuk tatapan anda. Anda baca dan nilaikan sendiri testimoni pengguna yang dah mencuba produk Royal Sweetener Stevia (RSS) ini:

Testimoni Pengguna







Untuk lebih meyakinkan Anda, Ini Testimoni Dalam Bentuk Video 




Harga Produk Royal Sweetener Stevia (RSS) 

Produk Royal Sweetener Stevia 1 kotak mengandungi 2 botol (10ml) di mana 

1 botol (10ml) = bersamaan 250-300 titis di dalam minuman dan masakan anda. 
(cara penggunaan: 1-2 titis dalam 200ml air)

Setiap 1 kotak berharga RM50 untuk Ahli dan RM80 untuk yang Bukan Ahli. 
( Kos Pos = RM5 )

Jika anda berminat untuk mendapatkan pada Harga Ahli, anda hanya perlu mendaftar dengan harga SERENDAH RM1XX (Sem) / RM1XX (S/S) dan anda akan mendapat 1 kotak mengandungi 3 botol (10ml). 

Untuk Tempahan anda boleh gunakan cara berikut: 

SMS/Whatapps/Telegram 

STEVIA<space> hantar ke 010-8787826

Email 

ismahalim@gmail.com 

Facebook

AbdulHalimIsmail

P.S- Belum cukup duit? Anda boleh booking terlebih dahulu melalui mana-mana cara dinyatakan diatas. CEPAT, GST DAH SAMPAI!
Read more ...