Thursday, 16 October 2014

Komisen Ashadee Oktober 2014

Alhamdulillah Komisen ke 14 dari Ashadee.com bulan Oktober 2014 dah masuk.

komisen ashadee oktober 2014

Sepertimana yang dijanjikan...setiap 2 minggu...selalunya hari rabu... para affiliate akan terima habuan masing-masing. Ada yang dapat banyak. Ada yang dapat sikit. Malahan ada yang tak dapat apa-apa langsung

Agen affiliate Ashadee yang mencapai tahap minimum payout akan terima komisen masing-masing. 

Di Ashadee bermacam-macam produk digital terutamanya ebook yang anda boleh promosikan. 

Ada pelbagai cara promosi yang boleh anda gunakan. Saya lebih banyak gunakan promosi di blog. 

Berminat menjana income affiliate melalui blog? 

Panduan Asas Affiliate untuk blogger Baru sesuai untuk anda 

Anda juga boleh belajar melalui webinar PERCUMA yang disampaikan oleh Tuan Gobala (owner Ashadee) DISINI



Read more ...

Wednesday, 8 October 2014

Komisen ke 4 Adf.ly

Nama Adf.ly

Program : Klik link pendek dapat duit, buat duit dengan link pendek

URL : Adf.ly

Referral Program : Ya

Jumlah Komisen : $ 21.62 USD

Bukti Bayaran : 12, 3




Nak sertai program buat duit dengan link pendek ini cukup mudah. Hanya daftar DISINI



Read more ...

Thursday, 18 September 2014

Komisen Ashadee September 2014

Alhamdulillah saya dah terima bayaran komisen ke 13 dari Ashadee.com


Seperti biasa Ashadee akan buat bayaran 2 minggu sekali. Selalunya saya terima bayaran pada hari rabu bila melepasi had bayaran minimum yang telah saya tetapkan iaitu RM50. 

Kalau komisen anda kurang dari RM50, ianya akan dikumpul untuk 2 minggu lagi dan hingga cukup had minimum. 

Cara promosi yang digunakan adalah melalui artikel di blog. 

Sekiranya anda ingin dapatkan tips dan panduan menjana pendapatan dengan Ashadee, saya syorkan anda hadir webinar oleh onwer Ashadee, Mr Gobala Krishnan> DISINI

P.S - Daftar SEGERA kerana tempat TERHAD
Read more ...

Wednesday, 10 September 2014

Bayaran Komisen Pertama Aztetic

Bayaran Komisen Pertama Aztetic | Alhamdulillah semalam saya dapat terima komisen pertama dari Aztetic.

Bayaran Komisen Pertama Aztetic
Komisen Aztetic

Inilah program Affiliate yang paling cepat saya dapat komisen. Jika di Ashadee dan Klikjer saya perlu menunggu selama berbulan-bulan baru dapat satu sale. Di Aztetic, saya berjaya dapat 2 jualan untuk produk MB2000 dalam masa tak sampai sebulan. Mungkin disebab kan teknik MB2000 yang senang diikuti. Saya sendiri pun dah mendapatkan MB2000 ni. Memang awesome. Terbaik. 

Jika rakan-rakan memang minat nak buat bisnes online tapi tak tahu macam mana nak mula. Nak jual produk apa. Cara nak promosi macam mana. Saya sangat syorkan MB2000Lihatlah testimoni rakan-rakan yang dah sertai MB2000 ni


Berminat nak dapat MB2000? KLIK SINI
Read more ...

Monday, 18 August 2014

Komisen Pertama dari Klikjer.com

Alhamdulillah...

Akhirnya saya berjaya menjana komisen pertama daripada Affiliate Klikjer.com

komisen pertama klikjer.com

Sebenarnya, saya dah lama tunggu bila masanya saya nak dapat komisen daripada Klikjer.com

Lama dah saya daftar.. sampaikan username dan password pun boleh terlupa..terpaksa buat akaun baru..

Nak daftar di Klikjer ni FREE je pun..

1. Klik sini : DAFTAR

2. Kemudian isi maklumat diri anda,

3. Akhir sekalik klik create my account

Apa yang penting macam mana cara nak promosikan .

Nak belajar affiliate kena la menuntut daripada pakar affiliate

Saya bukan pakar, kalau saya pakar dah lama dah dapat komisen 4 angka
Read more ...