Sunday, 16 August 2015

Komisen Pertama NiagaAffliate.com

Alhamdulillah..saya dah terima komisen pertama Program buat duit online tanpa modal 
komisen pertama niagaaffiliate


Sesiapa yang tak pernah menjana walau satu sen melalui internet boleh mencuba program ini kerana anda boleh mulakan tanpa modal. Berikut adalah jumlah komisen yang berjaya dicapai oleh agen-agen yang rajin berusaha membuat promosi.



Anda nak cuba? Daftar DISINI  

Kalau anda berniat nak duduk saja lepas daftar program ini, tak perlu join, program ini hanya memerlukan mereka yang rajin berusaha. Grup support disediakan. Panduan promosi juga disediakan. Apa yang perlu cuma ambil tindakan. 

P/S- Jangan salahkan saya jika keluar mesej, MAAF kuota telah penuh.




Read more ...

Friday, 31 July 2015

Program Buat Duit Online Tanpa Modal

Assalammualaikum dan Salam Jumaat







Dah lama saya tak berkongsi program buat duit online tanpa perlu keluar modal di blog ini.

Sedangkan objektif utama saya wujudkan blog ini tahun 2011 dulu untuk share program sebegini.

Ada yang bertanya dengan saya..

Ada ke cara nak buat duit tanpa modal?

Bagaimana cara nak buat duit tanpa keluar duit satu sen pun?

Ada caranya..

Dah lama saya buat duit online melalui cara ini.



Caranya adalah melalui affiliate Pay Per Lead

Jadi hari ini saya nak kongsikan kepada anda program terbaru PPL yang boleh anda sertai.

Jom daftar PERCUMA di NIAGAAFFILIATE

Selepas daftar, anda anda akan mendapat satu link affiliate

Anda cuma perlu berkongsi link affiliate anda dengan rakan-rakan.

Jangan bimbang kerana mereka tak perlu keluar apa-apa modal pun..

Cuma perlu daftar nama dan emel sahaja.

Yang bestnya, anda boleh dapat komisyen apabila pelawat signup 

Anda nak RM100? RM200? RM300? Anda yang tentukan

Sekian sahaja berkongsian saya kali ini

P/S : Program ini menawarkan PPL dengan
kadar RM1 atau RM2 berserta bonus lain.

Daftar SEGERA melalui link berikut: NIAGAAFFILIATE


Read more ...

Wednesday, 10 June 2015

CMD UntukTurun Berat Badan Dan Kuruskan Badan

CMD (Concentrated Mineral Drop) Untuk Turun Berat Badan Dan Kuruskan Badan

Anda ada masalah Berat Badan?

Dah cuba macam macam produk tapi masih tak berkesan?

Memperkenalkan Produk CMD ( Concentrated Mineral Drop) 



- CMD Revell kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh.

- CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk organ badan.

- Membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu.


- Membantu membuang toksin dalam badan 

- Membantu membekalkan nutrien penting yang sangat diperlukan oleh tubuh



Bagaimana CMD Revell Bantu Turunkan berat badan  ?
  • Membantu mengawal selera makan (rasa cepat kenyang)
  • Menyingkirkan toksin dalam tubuh
  • Membekalkan Zat-zat yang diperlukan oleh tubuh
  • Meningkatkan Stamina dan tenaga
  • Merawat masalah sembelit

Berapa lama boleh nampak kesan?
  • Kesan dapat dilihat seawal 2minggu hingga 4minggu (1 botol) .

  • Keberkesanan dan kadar pembuangan lemak adalah berbeza untuk setiap individu, bergantung kepada tahap kesihatan dan tahap kecergasan seseorang . 

Cara Nak Guna?

Disyorkan anda mengambil 5-10 titis CMD campurkan ke dalam segelas air, Minum air sebaiknya 5 gelas sehari.


Waktu terbaik mengambil CMD:

1. Waktu pagi (Sarapan pagi)
2. Waktu makan tengah hari
3. Waktu Minum petang
4. Waktu makan malam
5. Waktu Sebelum tidur

Bebarapa Cara lain yang anda boleh cuba :

Cara 1 :
Campurkan CMD Revell sebanyak 40-50 titis kedalam botol 1.5 Liter air mineral / air masak , kemudian habiskan dalam masa 1 hari, cara ini lebih mudah untuk diamalkan, Bawa air tadi sebagai bekalan minum ketika kerja

Cara 2 :
Setiap kali ketika makan , campurkan 5-10 titis CMD dalam air minuman, ini dapat membantu menyingkir minyak & lemak yang berada dalam makanan

Cara 3 : Untuk Kurus badan (buang lemak)
Anda Boleh Campurkan 20-40 titis CMD Revel bersama 500ml air mineral @ air masak . Kemudian campurkan beberapa hirisan lemon direndamkan didalam air

#1 BOTOL 120ML BOLEH GUNA 2000 TITIK. KIRA2 PENGGUNAAN DUA BULAN LEBIH BAGI ORANG DEWASA


Mari kita lihat apa kata orang yang telah mencuba CMD

















Berikut adalah Resipi untuk membuat Air Detox 




BERMINAT NAK MENCUBA ?

SMS/WhatsApp/Telegram 

Taip CMD hantar ke 010-8787826
Read more ...

Wednesday, 3 June 2015

Bonus 3 angka dari CMD Revell

Bonus 3 angka dari CMD Revell. Alhamdulillah selepas seminggu lebih join bisnes CMD Revell dan promosikan kepada kawan-kawan online inilah hasil yang saya perolehi. Bonus 3 angka dalam masa seminggu lebih bersama CMD Revell.



Saya tak pasti orang lain macam mana..tapi bagi saya 3 angka ni dah cukup banyak.Saya yakin anda boleh dapat lebih daripada apa yang saya dapat jika dilakukan bersungguh-sungguh..Apa yang perlu lakukan adalah rajin buat copy dan paste bahan promosi yang telah disediakan di group support. Bahan promosi ini berdasarkan testimoni sebenar pengguna produk CMD Revell .bukan yang tipu-tipu..

Satu pesanan saya, kalau nak join bisnes networking seperti ini anda perlulah buat secara berkumpulan agar sentiasa termotivasi. Sebab di dalam group anda akan dibimbing bagaimana nak bisnes dan anda juga boleh bertanyakan soalan. Tolong jangan buat sorang-sorang! Kebanyakan yang buat bisnes ini terdiri daripada suri rumah.Jangan terkejut..BONUS yang mereka dapat kadangkala lebih banyak daripada gaji Pengurus

Gaji Suri Rumah


Mentor juga sangat penting. Mentor yang hebat akan melahirkan lebih ramai mentor. Buat permulaan, anda cuma perlu ikut saja saranan mentor, bila anda dah dapat rentak bolehlah anda buat cara anda sendiri..

Ada yang BERMINAT? DAFTAR PERCUMA DISINI

SMS/Telegram CMD ke 010 8787826 atau SMS/WhatsApp CMD ke 019 4721877


Read more ...

Saturday, 30 May 2015

Bonus Kedua Dari CMD Revell iexp4u

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah..Selepas 7 hari join, hari ni dah berjaya mendapat bonus kedua daripada CMD Revell iexp4u 

[9:24am, 5/30/2015] Congratulations! You MYSAB1087294 have earned MYR62.0 bonus for 29-05-2015 From iexp4u


Sepatutnya sponsor sorang Silver cuma dapat RM50 sahaja..Kali ni dapat lebih sikit sebab ada bonus pairing RM12.00. 

Jika anda masih tercari-cari lagi peluang bisnes yang MASYUK...saya syorkan anda join CMD Revell iexp4u dengan segera..Produk HEBAT..memang banyak permintaan...bukan produk sekadar untuk cukup syarat saja..Testimoni pun banyak..Real testimoni...

testimoni cmd revell kurus



BERMINAT....???

SMS/Wassap CMD ke 010 8787826

Abdul Halim Ismail
AGEN SAH CMD REVELL
MYSAB 1087294
Read more ...
ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BERCAKAP ATAU BERJUMPA DENGAN ORANG!!

BERMINAT? ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *