Saturday, 6 February 2016

Cara Suri Rumah Tambah Income Dari Rumah

Cara Suri Rumah Tambah Income Dari Rumah. Ditujukan kepada suri rumah dan kaum wanita bekerja yang berminat nak tambah pendapatan keluarga tanpa perlu keluar modal besar.

Saya yakin anda yang membaca pos ini sudah kerap kali ditawarkan peluang menambah income oleh rakan rakan anda.

Tapi, akhirnya anda kecewa sebab perlu keluar modal yang besar sehingga 4 angka untuk mulakan perniagaan/bisnes. Sedangkan anda tak punya modal sebegitu besar. Duit belanja sekarang ni cuma cukup-cukup makan saja. Kadangkala tak cukup..Macam mana nak sediakan modal sebanyak itu.

Saya tak mahu menambah beban yang anda sedang tanggung sekarang ini. Cukup-cukuplah tu..Saya cuma nak kongsi bisnes yang anda boleh mulakan tanpa perlu keluar modal besar.

Contohnya bisnes yang sedang saya buat sekarang ni. Bukan RM2000, Bukan RM220, bukan juga RM50

Hanya dengan membeli 1 pek tamar koko pada harga RM22, anda sudah layak didaftarkan sebagai ahli dengan PERCUMA.

Anda akan diberikan satu id dimana id ini boleh digunakan dimana-mana stokis di seluruh Malaysia.

Tamar Cocoa sesuai untuk semua golongan bermula dari kanak-kanak berumur setahun keatas hinggalah orang dewasa dan dapat membantu mengurangkan masalah kesihatan seperti dibawah ini malah boleh dijadikan minuman rutin harian anda...

tamar cocoa putatan



Tamar cocoa membantu menambah pengeluaran susu ibu yang sedang menyusukan anak

Tamar cocoa juga membantu anda yang alami masalah anemia ( kekurangan sel darah merah), tekanan (stress), sembelit,jantung, kulit dan sebagainya..

Perkenalkan minuman berkhasiat ini kepada kawan-kawan anda dan syorkan mereka daftar ahli.

Setiap kali mereka beli tamar cocoa, anda akan dapat komisen.

Anda BERMINAT ?

Lawat SINI. 
Read more ...

Friday, 22 January 2016

Guna wowapp dapat duit [Daftar Percuma]



Guna wowapp dapat duit. Satu lagi peluang buat duit tahun 2016 ni melalui applikasi chat sosial. Sapa yang minat sembang di laman sosial seperti whatsapp dan telegram sesuai sangat download dan guna applikasi ini.

Macam biasa tiada bayaran dikenakan untuk guna. Cuma perlu buat pendaftaran ringkas.

Jom...kita buat group di wowapp pulak....
wowapp sepertimana whatsapp/telegram juga... bezanya dgn chatting, send pic dll blh kumpul points ... kumpul mata ganjaran mcm bonuslink. Mata ini pula boleh tukar kepada duit. Berkomunikasi macam sekarang di whatsapp/ telegram juga. Boleh buat group sosial dan bisnes mcm whatsapp dan telegram juga. Daftar percuma mcm kita daftar media sosial yg lain jugak.

Berminat? Daftar disini:  wowapp

Thank you. 

wowapp 


Read more ...

Monday, 7 December 2015

Minum Tamar Cocoa Dapat Duit

Alhamdulillah




Anda guna sendiri pun dah boleh buat duit, Ajak orang lain guna lagilah dapat banyak duit

Anda tak perlu susah payah bukak meja jualan atau kejar orang lain untuk ajak join

Gunakan apa yang anda ada..

Majoriti orang sekarang ni ada smartfon. Siapa yang guna smartfon tak ada fesbuk dan whatsApp memang pelik..Dua Apps ni dah kira wajib 

Gunakan henpon anda untuk jana income, bukan untuk habiskan duit anda semata-mata

Anda bancuh Tamar Cocoa, pos gambar kat fesbuk..

Update status begini

MINUM TAMAR COCOA DAPAT DUIT

Cara penuhkan akaun bank anda setiap bulan hanya bermula serendah RM22 sahaja.
Dengan bermula pembelian 1pkt tamar cocoa,Anda berpeluang menjana pendapatan 4-5angka berterusan setiap bulan hanya di rumah.

# Modal kecil, keahlian PERCUMA.
# Sykt muslim, produk 100% halal.
* Beli & guna sendiri pun di bayar.
# Tamar cocoa baik utk kesihatan anak2,ibu2 dan seisi keluarga.

3 langkah mudah

1. Beli dan daftar ahli  
2. Minum tamar koko
3. Rekomen Tamar koko kepada kawan-kawan dan syorkan mereka daftar ahli

Yang bestnya, bila anda beli lagi, anda akan dapat komisen..kawan anda beli lagi, anda pun dapat komisen...

Jika anda konsisten rekomen tamar cocoa kepada kawan2, anda akan mula nampak komisen masuk ke akaun anda tanpa henti

"Dalam pantang pun boleh buat, nanti dah mula kerja nak promote kat kawan2 opis" - Puan Normah, Ipoh Perak

Berminat? wasapp cepat2 TC di talian +60108787826 

Read more ...

Wednesday, 11 November 2015

5 Tips Sebelum Join Program Buat Duit Online

Sebelum anda join mana-mana program buat duit online atau bisnes online..saya syorkan anda ikuti 5 tips yang saya akan kongsikan ini.

1. Daftar PERCUMA di website program buat duit online/ bisnes online berkenaan melalui link website orang yang memperkenalkan kepada anda

2. Jika program ini perlu keluar modal..HOLD dulu duit anda

3. Buat survey di fesbuk, instagam, wassap group atau dimana-mana tempat yang sesuai

"tanya soalan lebih kurang begini..Ada tak yang berminat nak selesaikan hutang dan tambah duit poket? reply "YA"

4.Bila anda kawan yang respon dan berminat..anda pm dia

"terima kasih kerana respon dan berminat kepada soalan saya tadi. Anda telah berjumpa progam yang sangat sesuai dengan anda dan TEPAT pada masanya. Cuma ada 3 syarat mudah

1. Ada modal RM10..keluar sekali sahaja..
2. Ada akaun bank untuk terima bayaran
3. Tahu cara kongsi link web kepada kawan melalui SMS,FB,wassap, email dll

*Ada 3-5 kawan yang macam anda..ada Rm10 dan ingin majukan status kewangan dia..RM10 simpan pun tak jadi apa-apa..cuba program ni..macam-macam boleh dapat..

5. Bila dah ada sekurang-kurangnya seorang confirm nak join, baru anda bayar kepada orang yang perkenalkan program ini kepada anda. Jadi, anda tak perlu lagi nak pening kepala nak cari orang..selalunya orang join dulu baru pikir macam mana nak promote..saya ajar anda cari dulu bakal customer/prospek..baru join..

Jika anda berminat buat duit bermodalkan HANYA RM10, daftar DISINI

11059559_622794444521525_9041897628161047397_n

Read more ...

De'Xandra Wangian Antarabangsa Murah dan Tahan Lebih Lama

Anda Mencari Wangian Antarabangsa Murah dan Tahan Lama?


Resah badan anda berbau?
Kawan-kawan asik menutup hidup bila anda lalu?
Perfume sekarang tak tahan lama?
Nak beli yang original branded MAHAL sangat..zaman GST sekarang TAK MAMPU

Jika anda mempunyai masalah-masalah seperti diatas...

Admin ingin memperkenalkan...

De'Xandra Wangian Antarabangsa MURAH dan TAHAN LEBIH LAMA setanding original dan bole dibawa berSOLAT..

Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunya serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 hari dan 2 hari. 

Buatan bumiputra yang diyakini halal berbanding perfumes import yang dikhuatiri dan sering kali kita tertipu dengan isi kandungannya. Boleh dipakai waktu ride, bersukan dan mudah dibawa kemana sahaja. 

Di inspirasikan dengan PERFUMES JENAMA ANTARABANGSA .



✔ Produk bumiputra (halal)
✔ Tahan Lama (more than 8 hours)
✔ Mudah di bawa ke mana-mana (ringan)
✔ Pati Original & Alkohol First Grade
✔ Setanding Produk Antarabangsa
✔ Haruman terkenal (TOP perfume) - Inspirasi dari perfumes2 JENAMA ANTARABANGSA
✔ Boleh di bawa solat
✔ READY STOCK
✔ Menepati citarasa & permintaan Rakyat Malaysia
✔ 35ml , edp bukan edt

JOM DAPATKAN PERFUME DE'XANDRA

Call/ Whatsapp saya 010-8787826

Jika di area Putatan/Kota Kinabalu boleh pm dan berjumpa utk lihat sample.


Read more ...
ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BERCAKAP ATAU BERJUMPA DENGAN ORANG!!

BERMINAT? ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *