Komisen ke 6 daripada Ashadee

Posted by Abdul Halim Ismail on Tuesday, 8 April 2014

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah, komisen ke 6 Ashadee.com sudah selamat diterima. Selalunya, hari rabu dah masuk komisen. Tapi kali ni lambat sket, hari Jumaat baru masuk duit komisen. Takpe , janji dapat


Nampaknya, target saya masih belum tercapai, cuma RM3.80 sahaja lagi nak dapat komisen 3 angka. Buat masa ni maintain dulu la 2 angka. 

Yang penting jangan pernah rasa jemu untuk belajar mencari teknik terbaru untuk menjana pendapatan. Contohnya seperti ini 

---->Belajar Di Depan Laptop Untuk Jana RM800 - RM1000 Sebulan dari Rumah 

Kalau ada yang perasan, bukan setakat komisen Ashadee saja yang saya dapat. Saya juga terima komisen pertama untuk produk Teknik Pukau Pelanggan dan juga komisen pertama untuk produk USDBLASTER. Kalau campur ketiga-tiga komisen ni cukuplah 3 angka kan? 
More aboutKomisen ke 6 daripada Ashadee

Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 Hari

Posted by Abdul Halim Ismail on Friday, 14 March 2014

Salam Jumaat

Hari ni saya nak kongsikan Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari tanpa keluarkan sebarang modal dan tanpa perlu membeli apa-apa produk. Jika rakan-rakan semua dah bersedia, jom kita mulakan

Langkah 1 :  Daftar AshadeeKlik Disini 

Langkah 2 : Lengkapkan maklumat diri anda. 




daftar ashadee 1


daftar ashadee 2


daftar ashadee 3


Langkah 3 : Login dengan user dan password anda


Langkah 4 : Anda perlu mengesahkan akaun terlebih dahulu. 

Cara yang paling cepat dan mudah adalah dengan memuat naik (upload) bukti pengenalan. Kalau tak ada scanner boleh gunakan aplikasi camscanner di smart phone android

Selepas pihak Ashadee sahkan dokumen tersebut,anda akan diiktiraf sebagai ahli Ashadee yang sah (verified). 

Sesiapa yang belum verified cepat-cepat verified supaya komisen anda tersebut tak hilang begitu sahaja. 

verify ashadee

            Step 1:  Lihat Bahagian atas, Pergi ke tab account 

            Step 2 : Pergi ke link My Certification 

            Step 3 : Upload dokumen. Pihak Ashadee akan hantar email pengesahan penerimaan. 


Langkah 5 : Pilih Marketplace --> Make RM800 -RM1000 Part Time From Home

marketplace ashadee

(Jika rakan dah register sebagai ahli ashadee, cuma buat langkah 5 hingga 7 sahaja!)

Langkah 6: Dapatkan link affiliate anda 

Dalam contoh ini saya pilih link. Jadi copy link dengan right klik - copy link location. Anda akan mendapat link seperti dibawah ini.


--> http://jomaff.ashadee.com/x/usernameanda<----tugas anda cuma promosi link ini 



webinar gobala krishnan



Selalunya dalam masa 24 Jam hingga 48 Jam pihak Ashadee akan proses permohonan anda. Jika berjaya, anda akan terima email dengan tajuk Dokumen Certification Anda Telah diluluskan.

Langkah 7 : Promosi link affiliate anda

Setiap pendaftaran anda akan dapat RM3, semakin ramai yang daftar melalui link affiliate anda, banyak la komisen yang anda dapat. Cara nak promosikan link affiliate boleh refer         ---> 7 cara promosi affiliate tanpa modal

Jadi, bagaimana anda boleh dapat duit RM999 dalam masa 9 hari tu?

Mari kita kira sama-sama

Sehari anda dapat 37 pendaftaran x RM3 = RM111

Oleh itu,  9 hari x Rm111 = RM999

Oleh itu, target untuk buat duit RM999 dalam masa 9 hari akan tercapai. 

Langkah yang paling penting adalah anda kena rajin promosi. Kalau sekadar tunggu saja mana boleh dapat duit tu :)

Ini bukti komisen yang saya baru terima :)


komisen ashadee jomaff

Akhir sekali......saya syorkan anda juga mendaftar untuk sertai webinar ini. Saya tak paksa. Terpulang kepada keikhlasan hati anda. 


webinar ashadee




More aboutCara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 Hari

PPL : Teknik Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda

Posted by Abdul Halim Ismail on Tuesday, 11 March 2014

Salam hormat,

Hari ni saya kongikan satu lagi peluang buat duit dengan PPL

Ebook     : Teknik Yakinkan Prospek dengan Produk Anda


Ciri-ciri penting untuk berjaya dalam apa jua perniagaan ialah seni meyakinkan
pelanggan membeli produk kita.

Anda mesti yakinkan pelanggan bahawa:

 Produk anda sesuai dengan minat mereka. Anda ada sesuatu untuk diberikan
kepada mereka yang pesaing anda tiada.
 Produk anda lebih baik daripada produk-produk lain yang ada di pasaran.
 Produk anda penuh dengan faedah-faedah yang boleh memudahkan kehidupan
mereka.
 Produk anda tidak semahal produk lain atau sekurang-kurangnya, berbaloi
dengan jumlah wang yang dilaburkan.



Ada yang berminat sertai Pay Per Lead ini, jemput join group FB admin => Disini 
More aboutPPL : Teknik Yakinkan Prospek Dengan Produk Anda

Komisen ke 5 Ashadee.com

Posted by Abdul Halim Ismail on Saturday, 8 March 2014

Alhamdulillah hari ni baru ada kelapangan nak menaip..

2 hari lepas komisen affiliate ke 5 Ashadee.com dah masuk. 

komisen ke 5 ashadee.com

Tahun ni masih lagi belum berjaya capai komisen 3 angka. Tapi dah dekat-dekat dah tu. 

Nampaknya kena pelbagaikan lagi teknik dan strategi untuk dapat lebih banyak komisen

Tapi, yang paling penting, saya sangat berharap rakan yang telah membeli ebook di Ashadee melalui link saya mendapat manfaatnya. Semoga beliau berjaya menjana pendapatan yang diidamkan.  

Saya tidak ada mengamalkan apa-apa rahsia untuk dapat komisen ni. Saya hanya berkongsi di blog dan emel sahaja. 

Jika rakan semua nak tahu rahsia cara nak dapat komisen affiliate daripada Ashadee.com, lebih baik tonton dan dengar sendiri webinar disampaikan oleh Tuan Punya Ashadee.com iaitu Tuan Gobala Krishnan disini : Daftar webinar PERCUMA


More aboutKomisen ke 5 Ashadee.com

PPL : 127 Idea dan Strategi Pemasaran Online

Posted by Abdul Halim Ismail on Tuesday, 4 March 2014

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah..semakin banyak peluang 

buat duit dengan Pay Per Lead  (PPL)

Hari ni PPL127 Idea & Strategi Pemasaran Online 
telah dilancarkan oleh Tuan Haszoor Muaidi. 


127 idea dan strategi pemasaran online


Ebook ini sangat sesuai buat anda yang sedang 
mencari idea dan strategi pemasaran online terkini 
untuk memajukan bisnes online anda. 

Ini adalah kerana anda bukan dapat 1, 
tapi 127 idea dan Strategi Pemasaran Online



Apakah yang anda akan dapat?

- Rahsia Tarik Lebih Ramai Pelanggan,

- Tingkatkan Jualan & Gandakan

- Keuntungan Bisnes ANDA!

- dan banyak lagi teknik2 mantop pemasaran!

Sesiapa berminat sertai Pay Per Lead ini, cukup mudah


Langkah 1 - Download ebook percuma untuk create akaun membership.

Langkah 2 - Klik link join affiliate dalam member area.

Langkah 3 : Promosikan link affiliate anda di blog, FB, Twitter, 
iklan percuma dan lain-lain medium pemasaran yang anda tahu. 


>>>>GANJARAN<<<<

Komisyen : RM1 untuk level 1

                          RM0.20 untuk level 2

>>>>GANJARAN<<<<
More aboutPPL : 127 Idea dan Strategi Pemasaran Online