Thursday, 26 March 2015

Azanis Scar Serum Bantu Hilangkan Parut Dengan Mudah

Azanis Scar Serum Bantu Hilangkan Parut Di Badan

➔ ANDA ADA MASALAH PARUT SUSAH NAK HILANG?

➔ SUDAH CUBA BERBAGAI UBAT TAPI MASIH ADA PARUT?

- Parut jerawat?
- Parut luka disebabkan kemalangan?
- Parut kudis?
- Parut demam campak?
- Tompok-tompok tahi unta di badan?

"Ini dia penawar yang telah membantu hilangkan parut 
ramai orang di luar sana seperti anda!"



Lihat Testimoni 






==============
   
✆ WHATSAPP PARUT hantar ke 010-8787826
✆ WHATSAPP PARUT  hantar ke 010-8787826
✆ WHATSAPP PARUT  hantar ke 010-8787826


===============
✔ Walaupun 10 tahun kesan parut yang ada pada kulit anda, dapat hilang dengan mudah.
✔ Hanya semudah sapu sahaja pada kesan parut baru atau lama dalam masa kurang dari 1 bulan anda boleh lihat kesan parut akan pudar.
✔ 99.9% pengguna berikan 5 ★★★★★ pada Azanis Scar Serum selepas lihat kesan parut tegar hilang macam tak pernah ada parut.
✔ Diluluskan KKM, diyakini halal serta dijamin berkesan.


► KESAN SEAWAL 3 HARI !
► Berkesan sangat untuk parut luka.
► Stretch marks pada perut, peha, dada DLL.!
► membantu ribuan pengguna hilangkan parut dengan mudah.
► KKM dan Halal.
► Boleh pakai solat.
► Buatan Malaysia, kini mendapat permintaan tinggi di luar negara.


===========
BERITA BAIK!
===========

DISKAUN MENARIK kepada sesiapa yang tempah sekarang!

*****************
- HARGA NORMAL RM70 / unit
- HARGA SEBELUM 1 April 2015 HANYA RMXX / unit TERMASUK POS KE SELURUH MALAYSIA !!

*********************
DISKAUN HARI INI  

SMS/WhatApps/Telegram 

taip PARUT<>Nama<>Lokasi ke 010-8787826

contoh: PARUT ali seremban ke 010-8787826

DISKAUN dan CARA PEMBELIAN akan dihantar
terus ke telefon anda dalam masa kurang dari 5 minit


Email 

ismahalim@gmail.com 

Facebook

P.S - Jangan lepaskan peluang ini. Jika anda tunggu, anda akan dapat harga normal. Jika anda tempah sekarang, dapat lebih murah!
P.S.S - Jika anda tidak nampak kesan langsung setelah menggunakan Azanis Scar Serum ini. Beritahu kami, kami akan pulangkan 100% jumlah yang anda bayar untuk Azanis Scar Serum ***
Read more ...

Friday, 20 March 2015

Komisen Ashadee Bulan Mac 2015

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah..komisen Ashadee untuk kali ke 2 Bulan Mac 2015 dah diterima pagi ini.

Ingatkan dah tak ada komisen lagi untuk bulan ni sebab awal bulan Mac 2015 hari tu dah terima, 



Semoga rakan-rakan yang mendapatkan ebook di Ashadee mendapat manfaat yang sewajarnya.

Kepada anda yang nak tahu cara promosi produk Affiliate boleh rujuk panduan ini > Kursus Affiliate 



Read more ...

Tuesday, 17 March 2015

Komisen Onexox Bulan Februari 2015

Alhamdulillah..semalam dah dapat komisen ONEXOX bulan Februari 2015


Komisen onexox February 2015

Syukur dapat bantu rakan BERJIMAT seterusnya mendapat lebih nilai bila menggunakan talian onexox.

Mereka guna telefon macam biasa, malahan mendapat lebih masa untuk bercakap lebih lama dengan kadar JIMAT iaitu 6sen untuk tempoh 30 saat.

Tambahan pula mereka akan dapat 150 SMS PERCUMA setiap bulan selama 12 bulan

Kepada mereka yang gunakan data internet, kelajuan tanpa had yang ditawarkan oleh onexox sangat menceriakan mereka yang tak suka line internet yang slow. Cuma serendah RM30 untuk 1.5gb tertanya berbaloi-baloi.

Yang paling BEST, bila mereka perkenalkan kawan guna line onexox, mereka dapat komisen topup sebanyak 5% selama-lamanya.

Harga simkad cuma RM10 jer..Harga mampu milik..Student pun mampu miliki

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang simkad ONEXOX, boleh baca di TeamUsahaOneXOX.com

atau WhatsApp 019-4721877 / 010-8787826
Read more ...

Saturday, 7 March 2015

RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah..setelah sekian lama merancang, malam ni tercapai juga plan untuk menulis tentang  RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula iaitu satu produk yang menjadi bualan hangat dikalangan para blogger. 

Admin bukanlah blogger sepenuh masa, namun admin tetap mengikuti perkembangan isu-isu yang dibincangkan oleh para blogger. 

Kalau nak diikutkan, admin ni dah ketinggalan keretapi jauh di belakang sebab perkara ni dah dibincangkan sejak tahun 2014 lagi. 

Bila admin buat carian di internet rupanya dah ramai blogger menulis tentang RCC Royal Sweetener Stevia (RSS) Alternatif Kepada Gula keluaran syarikat RCC Global.  

Tapi bagi admin, lebih baik mula lambat daripada tak mula langsung. 

"Better Late Than Never"

Jadi tanpa membuang masa mari ikuti review produk Royal Sweetener Stevia(RSS) 

Produk Royal Sweetener Stevia (RSS)

Merupakan produk yang mengandungi ekstrak dari daun stevia. Kemanisan yang terhasil dari daun stevia merupakan Pemanis Semulajadi yang 300 kali lebih manis dari gula biasa. 

Apa itu Daun Stevia

Stevia merupakan genus yang terdiri daripada 150 spesies herba daripada keluarga bunga matahari (Astereacea). Di Malaysia ia juga digelar sebagai Pokok Gula kerana dipercayai dapat mengurangkan kencing manis. Stevia yang digunakan secara meluas sebagai pemanis ialah stevia dari Spesis Rebaudiana. Ia juga dikenali sebagai sweetleaf, sugarleaf ataupun sweet herb.

Stevia telah digunakan sebagai pemanis semulajadi oleh masyarakat di Brazil dan Paraguay sejak beratus-ratus tahun dahulu lagi. Ia mula digunakan oleh kaum Red Indian Guarani di Paraguay sejak 1500 tahun yang silam. Ia digunakan terutamanya untuk memaniskan teh herba mereka. Selain daripada itu ia juga digunakan untuk memaniskan makanan mereka. Mereka juga menggunakan Stevia sebagai penawar terutamanya untuk menurunkan tekanan darah tinggi, melawaskan kencing dan merawat luka terbakar.

Ciri paling unik mengenai Stevia ialah ia merupakan pemanis semula jadi yang tidak mengandungi kalori. Ekstrak stevia dikatakan 300 kali lebih manis dari gula biasa. 

Kajian klinikal menunjukkan STEVIA berguna sebagai pengganti gula. Lebih dari sifat pemanis, kajian juga menunjukkan kesan penurunan tahap kawalan DIABETES, penurunan tahap tekanan DARAH TINGGI dan PENURUNAN BERAT BADAN untuk pesakit obesiti.

Khasiat Stevia

- MENGIMBANGI kandungan gula dalam badan.
- MENURUNKAN kandungan gula dalam badan.
- MELAWASKAN pembuangan air kencing.
- MENINGKATKAN kadar tenaga di dalam tubuh badan.
- MEMBANTU sistem penghadaman makanan.
- MEMBANTU mereka yang mengalami masalah insomnia.
- BERUPAYA mengawal berat badan (obesiti).
- MENGURANGKAN masalah keradangan.
- MENURUNKAN tekanan darah tinggi.

Betul ke BERKESAN? Ada TESTIMONI ke? Mungkin ini persoalan yang bermain di minda anda sekarang ni..

Admin berikan BUKTI TESTIMONI BERGAMBAR untuk tatapan anda. Anda baca dan nilaikan sendiri testimoni pengguna yang dah mencuba produk Royal Sweetener Stevia (RSS) ini:

Testimoni Pengguna







Untuk lebih meyakinkan Anda, Ini Testimoni Dalam Bentuk Video 




Harga Produk Royal Sweetener Stevia (RSS) 

Produk Royal Sweetener Stevia 1 kotak mengandungi 2 botol (10ml) di mana 

1 botol (10ml) = bersamaan 250-300 titis di dalam minuman dan masakan anda. 
(cara penggunaan: 1-2 titis dalam 200ml air)

Setiap 1 kotak berharga RM50 untuk Ahli dan RM80 untuk yang Bukan Ahli. 
( Kos Pos = RM5 )

Jika anda berminat untuk mendapatkan pada Harga Ahli, anda hanya perlu mendaftar dengan harga SERENDAH RM1XX (Sem) / RM1XX (S/S) dan anda akan mendapat 1 kotak mengandungi 3 botol (10ml). 

Untuk Tempahan anda boleh gunakan cara berikut: 

SMS/Whatapps/Telegram 

STEVIA<space> hantar ke 010-8787826

Email 

ismahalim@gmail.com 

Facebook

AbdulHalimIsmail

P.S- Belum cukup duit? Anda boleh booking terlebih dahulu melalui mana-mana cara dinyatakan diatas. CEPAT, GST DAH SAMPAI!
Read more ...

Wednesday, 25 February 2015

Tamar Cocoa : Guna Sendiri Pun Boleh Buat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ini admin nak share satu info yang sangat penting buat anda yang suka minuman bercoklat.

Tahukah anda... hanya dengan membeli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, secara automatik anda telah menjadi ahli Alhaddad. Pembelian seterusnya akan dikira sebagai harga ahli dan dapat lagi komisen 70sen.

Ini bukti komisen diterima baru-baru ini


=========================
3 Bonus istimewa untuk AHLI :
=========================


√ Komisen Peribadi - pakai sendiri dapat komisen. cth : 1 pek TC : RM0.70

√ Komisen Rangkaian - ajak rakan jadi ahli daftar bersama rangkaian kita.Dapat lagi komisen.

√ Untung Runcit - Harga ahli TC : RM18 , boleh jual pada harga : RM21 , dapat untung runcit RM3. 


Jika anda berminat nak jadi ahli, berikut adalah caranya:


1. SMS/WHATSAPP "TC<>Nama<>Lokasi" ke 010-8787826 Sekarang

Contoh: TC Ani Ipoh hantar ke 010-8787826

*1 Pek hanya RM30 termasuk pos
EKSKLUSIF Dpt Join WhatsApp Group Support


Hubungi admin - Halim 010-8787826 / 019-4721877 (sms/whatsapp/telegram)
Read more ...