Thursday, 18 September 2014

Komisen Ashadee September 2014

Alhamdulillah saya dah terima bayaran komisen ke 13 dari Ashadee.com


Seperti biasa Ashadee akan buat bayaran 2 minggu sekali. Selalunya saya terima bayaran pada hari rabu bila melepasi had bayaran minimum yang telah saya tetapkan iaitu RM50. 

Kalau komisen anda kurang dari RM50, ianya akan dikumpul untuk 2 minggu lagi dan hingga cukup had minimum. 

Cara promosi yang digunakan adalah melalui artikel di blog. 

Sekiranya anda ingin dapatkan tips dan panduan menjana pendapatan dengan Ashadee, saya syorkan anda hadir webinar oleh onwer Ashadee, Mr Gobala Krishnan> DISINI

P.S - Daftar SEGERA kerana tempat TERHAD
Read more ...

Wednesday, 10 September 2014

Bayaran Komisen Pertama Aztetic

Bayaran Komisen Pertama Aztetic | Alhamdulillah semalam saya dapat terima komisen pertama dari Aztetic.

Bayaran Komisen Pertama Aztetic
Komisen Aztetic

Inilah program Affiliate yang paling cepat saya dapat komisen. Jika di Ashadee dan Klikjer saya perlu menunggu selama berbulan-bulan baru dapat satu sale. Di Aztetic, saya berjaya dapat 2 jualan untuk produk MB2000 dalam masa tak sampai sebulan. Mungkin disebab kan teknik MB2000 yang senang diikuti. Saya sendiri pun dah mendapatkan MB2000 ni. Memang awesome. Terbaik. 

Jika rakan-rakan memang minat nak buat bisnes online tapi tak tahu macam mana nak mula. Nak jual produk apa. Cara nak promosi macam mana. Saya sangat syorkan MB2000Lihatlah testimoni rakan-rakan yang dah sertai MB2000 ni


Berminat nak dapat MB2000? KLIK SINI
Read more ...

Saturday, 6 September 2014

Komisen dari 3 jualan Produk Seni Pemasaran FB

Komisen dari 3 jualan Produk Seni Pemasaran FB. Selalunya setiap kali dapat 1 jualan untuk produk Seni Pemasaran FB, tuan Amirul Hafiz terus transfer duit komisen. Tapi kali ni saya dapat komisen untuk 3 jualan sekaligus. Terkejut pun ada jugak. Tiba-tiba dapat email notification maybank2u.   


Komisen untuk setiap unit adalah RM50. So, 3 sale x RM50 dapatlah RM150. Best juga buat duit dengan blog ni. 

Daripada anda tulis cerita yang tak senonoh atau yang mengaibkan orang. Lebih baik tulis  cerita yang boleh bagi anda duit... 

Anda ada kenal sapa-sapa yang berminat nak buat duit dengan blog tak?  

Saya terjumpa satu panduan Khusus buat blogger iaitu Panduan Asas Affiliate Untuk Blogger Baru (Newbie) . Ramai yang sudah mendapatkannya. Rata-rata berpuas hati dengan panduan ini. 
Read more ...

Komisen ke 8 Dari Bisnes Wifi Hotspot

Alhamdulillah, baru je terima komisen ke 8 dari affiliate Bisnes Wifi Hotspot. 

komisen ke 8 bisnes wifi hotspot

Macam saya pernah beritahu sebelum ini, disini bahawa saya cuma promosi melalui artikel di blog. Artikel ni dah lama saya tulis. Tapi yang bestnya, tulis sekali. Tapi income saya berkali-kali..hehe..


Salah satu sebab artikel saya dibaca adalah disebabkan oleh teknik SEO. Anda nak belajar teknik SEO? Rujuk di sini ---> Buat Duit dengan Affiliate - Kitab Teknik SEO Merah Jambu

Walaupun saya tak buat promosi secara aktif untuk produk ini, ternyata produk ini masih dicari. Ini adalah kerana wifi dah jadi keperluan kita sehari-hari..Kalau saya sendiri...setiap hari WAJIB guna internet untuk baca blog. Standardlah semua orang akan cari tempat dimana ada wifi free. Sebagai pengguna memang begitulah. Tapi, sebagai seorang bisnesman, anda harus nampak ini sebagai peluang untuk anda buat duit. 

Jika anda juga berminat nak buat duit dengan bisnes Hotspot, 

jom check it out ----> Bisnes Wifi HotSpot
 
Read more ...

Monday, 18 August 2014

Komisen Pertama dari Klikjer.com

Alhamdulillah...

Akhirnya saya berjaya menjana komisen pertama daripada Affiliate Klikjer.com

komisen pertama klikjer.com

Sebenarnya, saya dah lama tunggu bila masanya saya nak dapat komisen daripada Klikjer.com

Lama dah saya daftar.. sampaikan username dan password pun boleh terlupa..terpaksa buat akaun baru..

Nak daftar di Klikjer ni FREE je pun..

1. Klik sini : DAFTAR

2. Kemudian isi maklumat diri anda,

3. Akhir sekalik klik create my account

Apa yang penting macam mana cara nak promosikan .

Nak belajar affiliate kena la menuntut daripada pakar affiliate

Saya bukan pakar, kalau saya pakar dah lama dah dapat komisen 4 angka
Read more ...