Wednesday, 25 February 2015

Tamar Cocoa : Guna Sendiri Pun Boleh Buat Duit

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Hari ini admin nak share satu info yang sangat penting buat anda yang suka minuman bercoklat.

Tahukah anda... hanya dengan membeli 1 pek Tamar Cocoa pada harga pengguna, secara automatik anda telah menjadi ahli Alhaddad. Pembelian seterusnya akan dikira sebagai harga ahli dan dapat lagi komisen 70sen.

Ini bukti komisen diterima baru-baru ini




Jika anda berminat nak jadi ahli, berikut adalah caranya:

1. Kenalpasti stokis terdekat dengan anda. KLIK DISINI

2. Beritahu anda nak jadi ahli Alhaddad, isi borang di stokis tersebut. Tak lama pun, 3-5 minit dah siap. Antara maklumat yang diperlukan:

Nama anda:
Ic anda:
Alamat anda:
No akaun bank anda: ( untuk syarikat masukkan 70sen per pack yang anda beli)

*Pada ruangan penaja isikan Nama Isteri saya: Noraini binti Mohamad, ID: Norini78

3. Kami juga menyediakan perkhidmatan kiriman melalui pos sekiranya stokis anda terlalu jauh atau anda sukar untuk keluar daripada rumah.

Hubungi admin - Halim 010-8787826 / 019-4721877 (sms/whatsapp/telegram)
Read more ...

Friday, 6 February 2015

Kapsul Herba Segar Untuk Bersihkan Usus dan Kurangkan Berat Badan.

Kapsul Herba Segar Untuk Bersihkan Usus dan Kurangkan Berat Badan.  

Rakan-rakan ada masalah ini? 


Katakan tidak pada Perut buncit 
Singkirkan kerak usus anda
Berzumba tp perut buncit??
Hehehe Dimaz adelah penyelesaiannya...

Kapsul Herba Segar membantu anda mengurangkan masalah perut buncit



Saya ada juga bertanya dengan rakan yang dah cuba produk ini..ini komen dia

"tuk kurus kena makan lebih dr satu botol
tuk kempiskan perut..ada some people cukup 1 botol
ada some people kena 2 botol"

"tuk cuci usus..cukup 1 botol..
tp tuk yg memang ada masalah sembelit melampau..
kena makan sampai sembelit dia ok baru boleh stop"

Testimoni Bergambar





So, kepada rakan-rakan diluar sana yang ada masalah

Perut buncit
Gemuk
Sembelit

Saya ingin syorkan anda cuba produk Kapsul Herba Segar ini..

HARGA

(RM60 sebotol + RM6 Pos Laju Semenanjung) = RM66
(RM65 sebotol  + RM10 Pos Laju Sabah/Sarawak) = RM75

POS LAJU

Semenanjung 1 botol = RM6.00
Sabah/Sarawak 1 botol = RM 10.00

Tempahan Sila
WhatsApp/Telegram/SMS ke 0108787826 

herba segar

Thank You Very Much My Dear Customer

Pos Laju Tracking No

Suiziani Selamat EP053203861MY
Nor Syafiqah Abd Rashid EF646315988MY
Read more ...

Wednesday, 4 February 2015

Komisen Ashadee Februari 2015

Dah lama tak update pasal bayaran komisen Affliate.

Alhamdulillah hari ni..saya dah terima komisen Ashadee bulan Februari 2015.


komisen ashadee bulan Februari 2015


Walaupun komisen yang diterima tak sebanyak otai-otai di luar sana..at least ada juga hasil diterima.

Bukan senang nak buat duit dengan Affiliate ni..

Nampak macam senang..tapi cubalah anda buat sendiri baru tahu susah senangnya.

Inilah FORMULA perlu dipraktikkan.

USAHA > SABAR /TAWAKKAL > HASIL

Kalau rakan-rakan nak cari teknik sendiri saya tak nak menghalang..tapi kalau anda tak cukup masa..disini saya ingin mengajak rakan-rakan semua mendaftar webinar PERCUMA kelolaan Tuan Gobala Krishnan. Anda akan didedahkan bagaimana cara nak buat duit dengan Affliate. 

Read more ...

Friday, 9 January 2015

Pay Per Lead Webinar Pemasaran Affliate

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Dah lama tak menulis di blog buat duit ni. Saya baru dapat tahu info tentang peluang buat duit terbaru.

Peluang baik kena berkongsi..tak baik simpan sorang-sorang

Hari ini saya nak ajak rakan-rakan semua join Pay Per Lead Webinar Pemasaran Affiliate anjuran Tuan Gobala Krisnan, Owner Ashadee.com

Anda akan dapat RM4 apabila berjaya membawa seorang prospek untuk mendaftar di Webinar ini.

Tapi sebelum tu anda mesti mendaftar sebagai agen affiliate di Ashadee.com terlebih dahulu.

Rujuk post ini sebagai panduan mendaftar di Ashadee

Sungguhpun begitu, saya sangat syorkan anda sendiri mendaftar dahulu di webinar ini agar anda sendiri faham apa yang anda sedang promosikan.Daftar DISINI


webinar pemasaran affiliate


Read more ...

Sunday, 30 November 2014

Belajar Cara Promosi Affiliate PPL

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Ada tak yang berminat nak belajar cara promosi Affiliate Pay Per Lead (PPL)?

Affiliate PPL adalah cara paling mudah untuk buat duit di internet. 

Sebab apa?

Sebab...anda boleh buat duit tanpa perlu memaksa orang keluarkan duit mereka. 

Mereka cuma perlu berikan nama dan alamat emel untuk dapatkan sesuatu yang bernilai


Anda tak perlu bayar apa-apa untuk download ebook PERCUMA ini

Yang BESTNYA..anda akan dapat duit komisen sebaik sahaja orang lain daftarkan nama dan alamat emel mereka
(kalau nak tahu apa isi kandungan ebook tersebut..daftar la..kalau tak nak daftar pun takpe..saya tak paksa..Ini sebagai contoh saje..

Ada tak yang masih tak tahu apa itu affiliate PPL? 

Kepada yang masih belum tahu..anda bolehlah rujuk post ini: Cari duit Tanpa Modal

Okay..saya harap anda dah faham tentang konsep Affiliate Pay Per Lead (PPL)

Kalau anda nak tahu...asal usul blog buat duit online ini adalah bermula dengan Affiliate PPL. 

Sehingga sekarang saya masih sertai Affiliate PPL.

Selalunya orang susah nak percaya kalau tak ada bukti

Berikut adalah beberapa bukti kejayaan saya hasil menyertai Affiliate PPL   






Jika anda berminat untuk buat duit dengan Affiliate PPL..saya ada kongsikan digroup INI

Langkah-langkah nak jadi agen affiliate PPL

1. Mendaftar di laman web agen affiliate

2. Isi maklumat yang diperlukan seperti 

-Nama Penuh, 
-no KP, 
-Alamat Rumah, 
-No HP, 
-No akaun bank(untuk bayaran komisen), 
-username pilihan, 
-password pilihan 
-dan lain-lain lagi

3. Selepas pendaftaran selesai, Sistem emel automatik akan hantar satu emel pengesahan pendaftaran yang mengandungi maklumat seperti username, password dan link affiliate anda. Simpan emel ini sebagai rujukan

4. Login semula ke laman web agen affiliate untuk melihat bahan-bahan promosi yang dibekalkan oleh pihak penganjur. Jika tak ada bahan promosi...kena la fikir sikit macam mana nak buat promosi. Disini juga anda boleh lihat statistik seperti sudah berapa kali orang klik link affiliate anda, berapa ramai yang dah daftar dengan anda dan seterusnya berapa komisen yang anda berjaya jana. 

Cara Promosi Link Affiliate

Langkah seterusnya adalah anda perlu buat promosi link affiliate anda. 

1. Blog

Buat satu blog untuk berkongsi program Pay Per Lead. Cara nak buat blog anda rujuk post ini: Cara Buat Blog

2. Fb Group

Wujudkan sebuah group di FB. Kemudian tawarkan Hadiah berupa Ebook PERCUMA kepada rakan-rakan yang berminat join group anda. Tak ada Ebook? Anda boleh buat sendiri atau beli ebook PLR. Ebook PLR ni anda boleh letak nama anda sebagai penulis. Nak dapatkan ebook PLR? Emel saya ismahalim[at]gmail.com


3. Mailing List

Kalau ada mailing list sendiri lebih senang nak promote. Tapi, sebelum ada mailing list perlu ada Autoresponder. Daftar Autoresponder Emelmatik 

Kalau anda masih buntu tak tahu nak mula..boleh rujuk post saya 7 cara promosi affiliate tanpa modal sesen pun




Read more ...