Saturday, 17 January 2015

5 KEPING SIMKAD ONEXOX PERCUMA

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Terima kasih kerana sudi membaca tulisan admin kali ini.

Alhamdulillah hari ini admin diberi kesempatan masa untuk menulis di blog buat duit ini.

Sebenarnya semalam admin nak menulis tentang ini, tapi tak sempat..

Admin nak buat GIVEAWAY kecil buat rakan yang follow blog admin sejak dari dulu. Ada ke yang follow?


"5 KEPING SIMKAD ONEXOX PERCUMA"





Ya..PERCUMA!!!

Sebelum tu admin nak cerita kelebihan Simkad ONEXOX ni.

- Panggilan Pendek (voice mail) serendah 5 sen ke semua rangkaian. 

- Anda boleh daftar sehingga 10 nombor berlainan rangkaian untuk dapat kadar jimat 6sen/30 saat. Admin dah daftarkan nombor isteri, mak , abah dan adik-beradik. memang PUAS HATI sebab boleh bercakap lama-lama. Tak risau cepat habis kredit.

- Internet MURAH cuma RM30 untuk 1.5GB. Dalam sebulan, admin memang biasa guna 1GB untuk WhatsApp, Telegram, FB, Blog dan sebagainya.. Sebelum ini admin guna line CXXXX perlu bayar RM38 untuk 1GB. Tapi yang ni cuma perlu bayar RM30 untuk 1.5GB. Jimat tak?

- Tempoh sah sehingga 28 Bulan ( 2 tahun 4 bulan). Maknanya anda tak perlu susah payah nak topup untuk kekalkan tempoh sah. Yang ada di pasaran sekarang ni, mungkin nampak macam jimat, tapi... walaupun kredit masih banyak..anda tetap kena topup. Tapi, di onexox anda masih boleh guna kredit hingga berbulan-bulan.    

- Dapat 150SMS Percuma selama 12 bulan. Total 1800 SMS. Yang ni untuk SMS sesama geng ONEXOX je.

- Boleh monitor penggunaan bulanan prepaid melalui selfcare

- Boleh buat duit..Yang ni terpulanglah kepada siapa yang rajin. Tiada paksaan. Sebab bukan semua orang nak minat nak berniaga & bukan semua minat CARI ORANG letak bawah-bawah. Yang rajin boleh dapat income macam ni.







Kepada yang berminat, mohon isi borang dibawah untuk saya hantar maklumat lanjut

NAMA PANGGILAN
NO HANPHONE SAH
EMEL UTAMA ANDA


P.S UPDATE* TERHAD KEPADA 4  5 ORANG SAHAJA LAGI. 
SAPA CEPAT DIA DAPAT. 

**Post ini akan dipadam bila dah cukup KUOTA. 
Read more ...

Friday, 9 January 2015

Pay Per Lead Webinar Pemasaran Affliate

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Dah lama tak menulis di blog buat duit ni. Saya baru dapat tahu info tentang peluang buat duit terbaru.

Peluang baik kena berkongsi..tak baik simpan sorang-sorang

Hari ini saya nak ajak rakan-rakan semua join Pay Per Lead Webinar Pemasaran Affiliate anjuran Tuan Gobala Krisnan, Owner Ashadee.com

Anda akan dapat RM4 apabila berjaya membawa seorang prospek untuk mendaftar di Webinar ini.

Tapi sebelum tu anda mesti mendaftar sebagai agen affiliate di Ashadee.com terlebih dahulu.

Rujuk post ini sebagai panduan mendaftar di Ashadee

Sungguhpun begitu, saya sangat syorkan anda sendiri mendaftar dahulu di webinar ini agar anda sendiri faham apa yang anda sedang promosikan.Daftar DISINI


webinar pemasaran affiliate


Read more ...

Sunday, 30 November 2014

Belajar Cara Promosi Affiliate PPL

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Ada tak yang berminat nak belajar cara promosi Affiliate Pay Per Lead (PPL)?

Affiliate PPL adalah cara paling mudah untuk buat duit di internet. 

Sebab apa?

Sebab...anda boleh buat duit tanpa perlu memaksa orang keluarkan duit mereka. 

Mereka cuma perlu berikan nama dan alamat emel untuk dapatkan sesuatu yang bernilai


Anda tak perlu bayar apa-apa untuk download ebook PERCUMA ini

Yang BESTNYA..anda akan dapat duit komisen sebaik sahaja orang lain daftarkan nama dan alamat emel mereka
(kalau nak tahu apa isi kandungan ebook tersebut..daftar la..kalau tak nak daftar pun takpe..saya tak paksa..Ini sebagai contoh saje..

Ada tak yang masih tak tahu apa itu affiliate PPL? 

Kepada yang masih belum tahu..anda bolehlah rujuk post ini: Cari duit Tanpa Modal

Okay..saya harap anda dah faham tentang konsep Affiliate Pay Per Lead (PPL)

Kalau anda nak tahu...asal usul blog buat duit online ini adalah bermula dengan Affiliate PPL. 

Sehingga sekarang saya masih sertai Affiliate PPL.

Selalunya orang susah nak percaya kalau tak ada bukti

Berikut adalah beberapa bukti kejayaan saya hasil menyertai Affiliate PPL   






Jika anda berminat untuk buat duit dengan Affiliate PPL..saya ada kongsikan digroup INI

Langkah-langkah nak jadi agen affiliate PPL

1. Mendaftar di laman web agen affiliate

2. Isi maklumat yang diperlukan seperti 

-Nama Penuh, 
-no KP, 
-Alamat Rumah, 
-No HP, 
-No akaun bank(untuk bayaran komisen), 
-username pilihan, 
-password pilihan 
-dan lain-lain lagi

3. Selepas pendaftaran selesai, Sistem emel automatik akan hantar satu emel pengesahan pendaftaran yang mengandungi maklumat seperti username, password dan link affiliate anda. Simpan emel ini sebagai rujukan

4. Login semula ke laman web agen affiliate untuk melihat bahan-bahan promosi yang dibekalkan oleh pihak penganjur. Jika tak ada bahan promosi...kena la fikir sikit macam mana nak buat promosi. Disini juga anda boleh lihat statistik seperti sudah berapa kali orang klik link affiliate anda, berapa ramai yang dah daftar dengan anda dan seterusnya berapa komisen yang anda berjaya jana. 

Cara Promosi Link Affiliate

Langkah seterusnya adalah anda perlu buat promosi link affiliate anda. 

1. Blog

Buat satu blog untuk berkongsi program Pay Per Lead. Cara nak buat blog anda rujuk post ini: Cara Buat Blog

2. Fb Group

Wujudkan sebuah group di FB. Kemudian tawarkan Hadiah berupa Ebook PERCUMA kepada rakan-rakan yang berminat join group anda. Tak ada Ebook? Anda boleh buat sendiri atau beli ebook PLR. Ebook PLR ni anda boleh letak nama anda sebagai penulis. Nak dapatkan ebook PLR? Emel saya ismahalim[at]gmail.com


3. Mailing List

Kalau ada mailing list sendiri lebih senang nak promote. Tapi, sebelum ada mailing list perlu ada Autoresponder. Daftar Autoresponder Emelmatik 

Kalau anda masih buntu tak tahu nak mula..boleh rujuk post saya 7 cara promosi affiliate tanpa modal sesen pun




Read more ...

Sunday, 9 November 2014

Cara Buat Duit RM100 - RM300 Sehari

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

cara buat duit rm100-Rm300 sehari

Seorang usahawan online yang agak berpengaruh di Malaysia iaitu Tuan Hj Rahman Basri telah bermurah hati menyediakan panduan khas untuk anda secara PERCUMA iaitu :


Mudahnya Berniaga Online


Panduan ini akan diberikan dalam bentuk email bersiri…anda akan ditunjukkan cara-cara mendapatkan komisen RM100 – RM300 setiap hari tanpa perlu ada produk sendiri 



SESUAI untuk siapa?
  • Pekerja makan gaji, 
  • Student, 
  • Suri rumah 
  • Penganggur
  • atau sesiapa yang berminat cari duit tambahan
ANDA akan dapat TAHU:

[+] TAKTIK bisnes online 


[+] Produk TERLAJAK LARIS

[+] Cara nak mulakan bisnes internet walaupun ada anda SIBUK

[+] Cara nak MENJUAL 

[+] dan bermacam macam lagi

Walaubagaimanapun...saya hanya akan kongsikan kepada mereka yang benar-benar berminat dan sudi tinggalkan nama panggilan dan emel aktif dalam borang dibawah ini 





NAMA PANGGILAN

 
EMEL AKTIF 




Pendaftaran adalah percuma & selamat!



** Selepas tekan "HANTAR MAKLUMAT KE EMEL SAYA!, sila periksa emel anda

** Mahu buat duit RM50-RM100 sehari? baca disini >> http://goo.gl/3hjDC2



Read more ...

Thursday, 6 November 2014

Dapat Jualan Tanpa Perlu Cari Orang

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Apa yang saya paling suka bila buat  bisnes online ni adalah ada kalanya  saya tak perlu cari pelanggan. Tapi, pelanggan akan datang cari saya.

He.he.bestnya bila dapat whatsApp atau sms daripada pelangan bertanyakan produk yang kita jual.

Selalunya pelanggan yang begini memang dah sedia nak membeli

Cuma kita perlu beri maklumat bayaran sahaja.

Ini terjadi kat saya semalam. Ada satu customer whatsApp saya berminat nak beli produk X

Pelanggan : Assalam...saya minat nak order produk X. Blh bg harga tak?

Saya : .Salam terima kasih kerana berminat, saya ada stok warna pink, biru, merah

Pelanggan : Saya nak warna pink

Saya : Cara tempahan ...bla..bla

2 jam kemudian...

Pelanggan : Saya dah bank in ke akaun

Saya : Terima kasih. Saya akan pos..InsyaAllah 1-2 hari akan sampai

Nak Tahu Cara Buat Duit Dengan Apa Yang Ada? KLIK DISINI
Read more ...