Wednesday, 10 June 2015

CMD UntukTurun Berat Badan Dan Kuruskan Badan

CMD (Concentrated Mineral Drop) Untuk Turun Berat Badan Dan Kuruskan Badan

Anda ada masalah Berat Badan?

Dah cuba macam macam produk tapi masih tak berkesan?

Memperkenalkan Produk CMD ( Concentrated Mineral Drop) 



- CMD Revell kaya dengan pelbagai khasiat yang diperlukan oleh tubuh.

- CMD Revell mengandungi lebih daripada 72 jenis mineral galian sangat baik untuk organ badan.

- Membantu anda mencapai kesihatan optimum seawal 2 minggu.


- Membantu membuang toksin dalam badan 

- Membantu membekalkan nutrien penting yang sangat diperlukan oleh tubuh



Bagaimana CMD Revell Bantu Turunkan berat badan  ?
  • Membantu mengawal selera makan (rasa cepat kenyang)
  • Menyingkirkan toksin dalam tubuh
  • Membekalkan Zat-zat yang diperlukan oleh tubuh
  • Meningkatkan Stamina dan tenaga
  • Merawat masalah sembelit

Berapa lama boleh nampak kesan?
  • Kesan dapat dilihat seawal 2minggu hingga 4minggu (1 botol) .

  • Keberkesanan dan kadar pembuangan lemak adalah berbeza untuk setiap individu, bergantung kepada tahap kesihatan dan tahap kecergasan seseorang . 

Cara Nak Guna?

Disyorkan anda mengambil 5-10 titis CMD campurkan ke dalam segelas air, Minum air sebaiknya 5 gelas sehari.


Waktu terbaik mengambil CMD:

1. Waktu pagi (Sarapan pagi)
2. Waktu makan tengah hari
3. Waktu Minum petang
4. Waktu makan malam
5. Waktu Sebelum tidur

Bebarapa Cara lain yang anda boleh cuba :

Cara 1 :
Campurkan CMD Revell sebanyak 40-50 titis kedalam botol 1.5 Liter air mineral / air masak , kemudian habiskan dalam masa 1 hari, cara ini lebih mudah untuk diamalkan, Bawa air tadi sebagai bekalan minum ketika kerja

Cara 2 :
Setiap kali ketika makan , campurkan 5-10 titis CMD dalam air minuman, ini dapat membantu menyingkir minyak & lemak yang berada dalam makanan

Cara 3 : Untuk Kurus badan (buang lemak)
Anda Boleh Campurkan 20-40 titis CMD Revel bersama 500ml air mineral @ air masak . Kemudian campurkan beberapa hirisan lemon direndamkan didalam air

#1 BOTOL 120ML BOLEH GUNA 2000 TITIK. KIRA2 PENGGUNAAN DUA BULAN LEBIH BAGI ORANG DEWASA


Mari kita lihat apa kata orang yang telah mencuba CMD

















Berikut adalah Resipi untuk membuat Air Detox 




BERMINAT NAK MENCUBA ?

SMS/WhatsApp/Telegram 

Taip CMD hantar ke 010-8787826
Read more ...

Wednesday, 3 June 2015

Bonus 3 angka dari CMD Revell

Bonus 3 angka dari CMD Revell. Alhamdulillah selepas seminggu lebih join bisnes CMD Revell dan promosikan kepada kawan-kawan online inilah hasil yang saya perolehi. Bonus 3 angka dalam masa seminggu lebih bersama CMD Revell.



Saya tak pasti orang lain macam mana..tapi bagi saya 3 angka ni dah cukup banyak.Saya yakin anda boleh dapat lebih daripada apa yang saya dapat jika dilakukan bersungguh-sungguh..Apa yang perlu lakukan adalah rajin buat copy dan paste bahan promosi yang telah disediakan di group support. Bahan promosi ini berdasarkan testimoni sebenar pengguna produk CMD Revell .bukan yang tipu-tipu..

Satu pesanan saya, kalau nak join bisnes networking seperti ini anda perlulah buat secara berkumpulan agar sentiasa termotivasi. Sebab di dalam group anda akan dibimbing bagaimana nak bisnes dan anda juga boleh bertanyakan soalan. Tolong jangan buat sorang-sorang! Kebanyakan yang buat bisnes ini terdiri daripada suri rumah.Jangan terkejut..BONUS yang mereka dapat kadangkala lebih banyak daripada gaji Pengurus

Gaji Suri Rumah


Mentor juga sangat penting. Mentor yang hebat akan melahirkan lebih ramai mentor. Buat permulaan, anda cuma perlu ikut saja saranan mentor, bila anda dah dapat rentak bolehlah anda buat cara anda sendiri..

Ada yang BERMINAT? DAFTAR PERCUMA DISINI

SMS/Telegram CMD ke 010 8787826 atau SMS/WhatsApp CMD ke 019 4721877


Read more ...

Saturday, 30 May 2015

Bonus Kedua Dari CMD Revell iexp4u

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah..Selepas 7 hari join, hari ni dah berjaya mendapat bonus kedua daripada CMD Revell iexp4u 

[9:24am, 5/30/2015] Congratulations! You MYSAB1087294 have earned MYR62.0 bonus for 29-05-2015 From iexp4u


Sepatutnya sponsor sorang Silver cuma dapat RM50 sahaja..Kali ni dapat lebih sikit sebab ada bonus pairing RM12.00. 

Jika anda masih tercari-cari lagi peluang bisnes yang MASYUK...saya syorkan anda join CMD Revell iexp4u dengan segera..Produk HEBAT..memang banyak permintaan...bukan produk sekadar untuk cukup syarat saja..Testimoni pun banyak..Real testimoni...

testimoni cmd revell kurus



BERMINAT....???

SMS/Wassap CMD ke 010 8787826

Abdul Halim Ismail
AGEN SAH CMD REVELL
MYSAB 1087294
Read more ...

Tuesday, 26 May 2015

Bonus Pertama Dari CMD Revell iexp4u

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah..

Baru join 23/05/2015 yg lepas..

Esoknye dapat menuai hasil..

Terima kasih kerana Tuan Azman Hadi kerana memperkenalkan saya dengan CMD..

[8:46am, 5/25/2015] Congratulations! You MYSAB1087294 have earned MYR50.0 bonus for 24-05-2015 From iexp4u

Anda di luar sana ingin peroleh pendapatan masuk setiap hari seperti saya..?


bonus cmd iexp4u pertama

GAGAL itu NORMAL.....

BERJAYA itu LUAR BIASA...

BERHENTI dari ALASAN TIADA DUIT..

Sebab kerana TIADA DUIT kita KENA BUAT DUIT.....

Nak Buat SIDE-INCOME ???
Dah Banyak Kali CUBA !!
Asyik Gagal Jer !!!

TUNGGU DULU !!!!

Hanya Online di Rumah @ Pejabat
anda boleh MENJANA
PENDAPATAN HARIAN
RM50 - RM500 sehari dengan hanya
Bekerja 2-4 jam sehari

BERMINAT....???

SMS/Wassap CMD ke 010 8787826

Abdul Halim Ismail
AGEN SAH CMD REVELL
MYSAB 1087294

ps:- Kalau anda ingin lihat PERUBAHAN,
Jadilah perubahan yang anda INGINKAN...
TIADA Manusia yang ingin GAGAL dalam kehidupan
kecuali kita memilih untuk GAGAL dan kegagalan yang sebenar adalah
GAGAL UNTUK MENCUBA !!!

Read more ...

Tuesday, 19 May 2015

CMD Revell Murah dan Jimat


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Tahniah kerana anda singgah disini untuk mencari CMD Revell Murah dan Jimat 

Jika diberikan pilihan anda nak yang mana ?

1 botol kecil 

kandungan : 65ml (1000 titis)

Tahan 1 bulan

Harga RM100 (Promosi TERHAD)

FREE pos laju 
(* pos laju bernilai RM7 SM RM11 SS) 

1 botol besar

kandungan : 120ml (2000 titis)

Tahan 2 Bulan

Harga RM190 (Promosi TERHAD)

FREE pos laju 
(* pos laju bernilai RM7 SM RM11 SS) 


Anda nak Harga EXTRA DISKAUN?

Tawaran ini hanya untuk pelanggan yang berminat daftar ahli CMD Revell Sahaja

Harga RM178 (JIMAT RM112)
FREE pos laju (saya belanja)
(* pos laju bernilai RM7 SM RM11 SS) 

Dapat 1 botol besar 120ml PERCUMA 1 botol kecil 65ml 
(siap daftar jadi ahli+ buku iexp4u)


boleh guna 3 bulan

**SPECIAL BONUS 
nak tahu..
hubungi saya SEKARANG!


SMS/Telegram CMD hantar ke 010-8787826


Anda tak dipaksa pun untuk menjual 

Kalau jual dapat BONUS, DUIT RAYA
Kalau tak mo, guna sendiri pun boleh..banyak faedahnya..


BERMINAT ? 

SMS/Telegram CMD hantar ke 010-8787826


CMD NI APA?

Concentrated Mineral Drops atau lebih dikenali sebagai CMD merupakan gabungan daripada 72 minerals dan zarah minerals yang diperlukan untuk kesihatan tubuh badan manusia dan juga haiwan. Ianya serupa dengan cecair yang didapati dalam tubuh badan manusia dan CMD ini adalah dalam bentuk cecair berion (mempunyai cas) yang sangat mudah diserap dan dihadam oleh tubuh badan manusia. CMD membantu menyeimbangkan kadar pH dalam tubuh yang mana kadar pH yang seimbang amatlah penting untuk kesihatan tubuh badan yang baik.






CMD ini diambil daripada kawasan yang paling dalam di Great Salt Lake, Little Valley, Utah di U.S.A. CMD ini diambil dari beberapa kolam yang ada di sana dan ianya sangatlah pekat dari segi kandungan mineral yang terdapat di dalamnya.



Kolam takungan (evaporation pond) CMD di Great Salt Lake, Utah



Kelebihan CMD :

- Mengandungi kandungan garam dan besi (iron) yang lebih rendah

- Mengubah struktur rasa minuman yang kita minum menjadikannya berasa sedikit manis dan seperti air      mineral gunung serta mempunyai kandungan mineral yang tinggi

- 100% semulajadi tanpa pewarna, perasa, dan gula tambahan. CMD semata-mata terdiri daripada 72 minerals dan zarah minral semulajadi ciptaan Allah

- Halal dan bersih

- Sesuai diminum dan digunakan oleh semua golongan termasuklah kanak-kanak, ibu mengandung, ibu menyusu dan juga warga emas

Concentrate Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda :

1. Menyediakan trace mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih
260 mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan
dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam
itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah struktur molekul air untuk memaksimumkan kuasa menghidratkan dan
menembusi setiap sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral.

Fungsi Concentrate Mineral Drops Dalam Tubuh Badan

1. Membersih

* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah

2. Membina

* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan

* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.

4. Menggiatkan

* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.

KHASIAT CONCENTRACE MINERAL DROPS (CMD)

MEMBANTU MENGATASI MASALAH KESIHATAN

MASALAH PENGLIHATAN
Rabun dekat, rabun jauh, katarak.
CMD 20-40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT ALZHEIMER
CMD 20-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT KULIT
CMD 20-40 titis sehari, dibahagikan dalam beberapa kali minum
sapukan CMD yang telah di sebatikan ke dalam air bersih (1 titis tiap 10ml) dibahagian kulit yang bermasalah.

MENGHILANGKAN GATAL KULIT
CMD sebatikan dengan air bersih (40 titis/50ml) kemudian sapukan pada kulit yang gatal setelah kulit dicuci bersih.

KUKU ROSAK
CMD 20-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
Rendam kuku dalam air hangat yang dititiskan CMD (40 titis/50ml selama 20 minit).

BISUL, JERAWAT
CMD 20-40 titis (anak-anak : 1/2 berat badan) sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.
Picit bisul, jerawat dengan CMD yang telah disebatikan dengan air bersih
(2 titis tiap 10ml).

MEMUTIHKAN KULIT
CMD 15-20 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
CMD beberapa titis ke body lotion, gunakan setiap habis mandi.

RAMBUT GUGUR, BERUBAN, PEWARNAAN PADA RAMBUT
CMD 15-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Titiskan CMD 3 titis di shampoo saat meramas, picit kepala.
Larutkan CMD 1 titis ke dalam 10 ml air, sapukan ke kulit kepala sebagai tonik.

MENURUNKAN BERAT BADAN
CMD meningkatkan metabolisme dan memenuhi keperluan nutrisi dalam diet.
CMD 10 titis sebelum sarapan, 10 titis sebelum makan siang, 10 titis malam.

TERSELIUH/BENGKAK
CMD 15-30 titis sehari (anak-anak : 1/2 berat badan), dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bagian yang bengkak.

PEMINUM ALKOHOL
CMD 10-20 titis ke dalam minuman.
Menghilangkan efek negatif kerana minuman beralkohol (muntah, sakit kepala dan sindrom ‘hang over’).

MEMUTIHKAN GIGI, MENCEGAH GIGI BERLUBANG, GUSI BENGKAK BERDARAH (GINGGIVITIS)
CMD 2-3 titis campur dengan ubat gigi.

SAKIT GIGI
CMD 1-2 titis, terus pada gigi yang sakit.

SAKIT ULCER
CMD 15-30 tetes (anak-anak : ½ berat badan) sehari.
Sapukan CMD yang telah dilarutkan (2 titis dalam 5 ml air masak) atau dikumur-kumur.

SAKIT TEKAK
CMD 20-40 titis (kanak-kanak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

GASTRIK
CMD 15-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

SEMBELIT
CMD 10 titis setiap bangun tidur pagi.
CMD 15 titis dalam air suam setelah sarapan.
CMD 10 titis sebelum makan siang.

CIRIT BIRIT
CMD 10-30 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

SAKIT PERUT
CMD 15-20 titis dalam 500 ml air, minum secara berperingkat

SAKIT SENDI, SAKIT URAT
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang bengkak, sakit.

SAKIT BAHAGIAN SARAF
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.
Sapukan beberapa titis CMD di bahagian yang sakit.

MASALAH TULANG RAPUH/OSTEOPOROSIS
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

HIPERTENSI (TEKANAN DARAH TINGGI), STROK
CMD 15-30 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

TEKANAN DARAH RENDAH
CMD 15-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

KENCING MANIS
CMD 15-40 titis (anak-anak : ½ berat badan) sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

KOLESTROL TINGGI
CMD 20-40 titis sehari, dibahagi dalam beberapa kali minum.

PENYAKIT KURANG MINERAL
Tambahkan 30 titis CMD setiap hari.
CMD akan membantu melindungi anda dari semua penyakit.

MENJAGA KESIHATAN MENINGKATKAN STAMINA
CMD 20-40 titis sehari, dibagi dalam beberapa kali minum.

CEGAH NGANTUK
CMD 10-15 titis dalam segelas air minum.

MINUMAN BERSODA
CMD beberapa titis ke dalam minuman bersoda, mengurangi efek bahaya soda dan kemasaman
Mengganti Elemen/Mineral, Elektrolit,
Mengembalikan Mineral yang Hilang dari air Suling atau Reverse Osmosis, 
kehilangan elektrolit (akibat diare, aktiviti berat, dll).
CMD 5-10 titiss per liter atau 50-100 titis per galon.

MENINGKATKAN RASA MASAKAN
CMD beberapa titis pada masakan, menghilangkan efek negatif dari makanan, serta menambah kenikmatan.
CMD akan mengurangi efek negatif dari garam.

MINUMAN
CMD 2-4 titis ditambahkan ke secawan teh dan kopi akan menambah citarasa minuman.

Sambil kita dapat merawat penyakit dan perbaiki kesihatan diri kita ( Dengan izinnya ALLAH SWT ) sambil
itu juga kita dapat mencari pendapatan untuk keluarga kita inshaallah.


Terbukti berjaya mengumpul ribuan testimoni hebat

..Penggunaan tiada peringkat umur dan kategori kesihatan... 
(Anda boleh search di google untuk melihat kehebatan produk)

Pergi ke google dan taip Testimoni CMD revell


TESTIMONI  CMD  REVELL












BERMINAT ? 

Daftar PERCUMA DISINI  atau DISINI

atau
SMS/Telegram/WhatsApp

Taip CMD hantar ke 010-8787826

Read more ...