Wednesday, 10 December 2014

Pay Per Lead Autoresponder Emelmatik

Salam hormat

Hari ni admin nak kongsi satu lagi program (PPL):Autoresponder Emelmatik yang baru saja dilancarkan beberapa hari lepas oleh Mr Boon Lee




Program PPL kali cukup bagus kerana anda akan didedahkan sistem pemasaran emel yang terhebat. Bukan itu saja, anda berpeluang dapat duit free

Sapa yang rajin BERPOTENSI dapat RM50- RM100 sehari seperti gambar dibawah ini dan  yang bestnya anda boleh mulakan free tanpa sebarang modal. 




Macam mana nak mulakan?

1. Daftar sebagai pengguna Emelmatik dahulu



2. Pastikan anda klik link pengaktifan  




3. Daftar sebagai agen Emelmatik


4. Mulakan promosi ..rujuk DISINI

5. Nikmati hasil ...Inilah hasil mereka yang dah ambil tindakan

Bukti bayaran PPL Emelmatik


P/S - Ikut pengalaman admin, nak buat duit dengan Program PPL ni kena bertindak cepat. 
FAST ACTION, FAST RESULT
Read more ...

Sunday, 30 November 2014

Belajar Cara Promosi Affiliate PPL

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Ada tak yang berminat nak belajar cara promosi Affiliate Pay Per Lead (PPL)?

Affiliate PPL adalah cara paling mudah untuk buat duit di internet. 

Sebab apa?

Sebab...anda boleh buat duit tanpa perlu memaksa orang keluarkan duit mereka. 

Mereka cuma perlu berikan nama dan alamat emel untuk dapatkan sesuatu yang bernilai


Anda tak perlu bayar apa-apa untuk download ebook PERCUMA ini

Yang BESTNYA..anda akan dapat duit komisen sebaik sahaja orang lain daftarkan nama dan alamat emel mereka
(kalau nak tahu apa isi kandungan ebook tersebut..daftar la..kalau tak nak daftar pun takpe..saya tak paksa..Ini sebagai contoh saje..

Ada tak yang masih tak tahu apa itu affiliate PPL? 

Kepada yang masih belum tahu..anda bolehlah rujuk post ini: Cari duit Tanpa Modal

Okay..saya harap anda dah faham tentang konsep Affiliate Pay Per Lead (PPL)

Kalau anda nak tahu...asal usul blog buat duit online ini adalah bermula dengan Affiliate PPL. 

Sehingga sekarang saya masih sertai Affiliate PPL.

Selalunya orang susah nak percaya kalau tak ada bukti

Berikut adalah beberapa bukti kejayaan saya hasil menyertai Affiliate PPL   






Jika anda berminat untuk buat duit dengan Affiliate PPL..saya ada kongsikan digroup INI

Langkah-langkah nak jadi agen affiliate PPL

1. Mendaftar di laman web agen affiliate

2. Isi maklumat yang diperlukan seperti 

-Nama Penuh, 
-no KP, 
-Alamat Rumah, 
-No HP, 
-No akaun bank(untuk bayaran komisen), 
-username pilihan, 
-password pilihan 
-dan lain-lain lagi

3. Selepas pendaftaran selesai, Sistem emel automatik akan hantar satu emel pengesahan pendaftaran yang mengandungi maklumat seperti username, password dan link affiliate anda. Simpan emel ini sebagai rujukan

4. Login semula ke laman web agen affiliate untuk melihat bahan-bahan promosi yang dibekalkan oleh pihak penganjur. Jika tak ada bahan promosi...kena la fikir sikit macam mana nak buat promosi. Disini juga anda boleh lihat statistik seperti sudah berapa kali orang klik link affiliate anda, berapa ramai yang dah daftar dengan anda dan seterusnya berapa komisen yang anda berjaya jana. 

Cara Promosi Link Affiliate

Langkah seterusnya adalah anda perlu buat promosi link affiliate anda. 

1. Blog

Buat satu blog untuk berkongsi program Pay Per Lead. Cara nak buat blog anda rujuk post ini: Cara Buat Blog

2. Fb Group

Wujudkan sebuah group di FB. Kemudian tawarkan Hadiah berupa Ebook PERCUMA kepada rakan-rakan yang berminat join group anda. Tak ada Ebook? Anda boleh buat sendiri atau beli ebook PLR. Ebook PLR ni anda boleh letak nama anda sebagai penulis. Nak dapatkan ebook PLR? Emel saya ismahalim[at]gmail.com


3. Mailing List

Kalau ada mailing list sendiri lebih senang nak promote. Tapi, sebelum ada mailing list perlu ada Autoresponder. Daftar Autoresponder Emelmatik 

Kalau anda masih buntu tak tahu nak mula..boleh rujuk post saya 7 cara promosi affiliate tanpa modal sesen pun




Read more ...

Sunday, 9 November 2014

Cara Buat Duit RM100 - RM300 Sehari

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

cara buat duit rm100-Rm300 sehari

Seorang usahawan online yang agak berpengaruh di Malaysia iaitu Tuan Hj Rahman Basri telah bermurah hati menyediakan panduan khas untuk anda secara PERCUMA iaitu :


Mudahnya Berniaga Online


Panduan ini akan diberikan dalam bentuk email bersiri…anda akan ditunjukkan cara-cara mendapatkan komisen RM100 – RM300 setiap hari tanpa perlu ada produk sendiri 



SESUAI untuk siapa?
  • Pekerja makan gaji, 
  • Student, 
  • Suri rumah 
  • Penganggur
  • atau sesiapa yang berminat cari duit tambahan
ANDA akan dapat TAHU:

[+] TAKTIK bisnes online 


[+] Produk TERLAJAK LARIS

[+] Cara nak mulakan bisnes internet walaupun ada anda SIBUK

[+] Cara nak MENJUAL 

[+] dan bermacam macam lagi

Walaubagaimanapun...saya hanya akan kongsikan kepada mereka yang benar-benar berminat dan sudi tinggalkan nama panggilan dan emel aktif dalam borang dibawah ini 





NAMA PANGGILAN

 
EMEL AKTIF 




Pendaftaran adalah percuma & selamat!



P/S - Selepas tekan "HANTAR MAKLUMAT KE EMEL SAYA!, sila periksa emel anda

PSS - Mahu buat duit rm50-rm100 sehari? baca disini >> http://goo.gl/3hjDC2
Read more ...

Thursday, 6 November 2014

Dapat Jualan Tanpa Perlu Cari Orang

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Apa yang saya paling suka bila buat  bisnes online ni adalah ada kalanya  saya tak perlu cari pelanggan. Tapi, pelanggan akan datang cari saya.

He.he.bestnya bila dapat whatsApp atau sms daripada pelangan bertanyakan produk yang kita jual.

Selalunya pelanggan yang begini memang dah sedia nak membeli

Cuma kita perlu beri maklumat bayaran sahaja.

Ini terjadi kat saya semalam. Ada satu customer whatsApp saya berminat nak beli produk X

Pelanggan : Assalam...saya minat nak order produk X. Blh bg harga tak?

Saya : .Salam terima kasih kerana berminat, saya ada stok warna pink, biru, merah

Pelanggan : Saya nak warna pink

Saya : Cara tempahan ...bla..bla

2 jam kemudian...

Pelanggan : Saya dah bank in ke akaun

Saya : Terima kasih. Saya akan pos..InsyaAllah 1-2 hari akan sampai
Read more ...

Saturday, 1 November 2014

Komisen Ke 2 dari Aztetic

Komisen Ke 2 dari AzteticAlhamdulillah..komisen Aztetic untuk bulan oktober dah masuk. Meningkat sikit dari Komisen pertama 


Komisen ke 2 dari Aztetic

Ini adalah contoh email notifikasi yang saya terima bila saya berjaya dapat komisen

bukti komisen aztetic


Pada mulanya saya ingat sangat susah nak menjana income melalui Aztetic ni sebab produknya tak banyak macam di Ashadee. 

Tapi, bagi saya yang paling penting adalah KUALITI berbanding KUANTITI

Sebab...tujuan saya kongsikan produk tersebut adalah kerana saya sendiri telah mencubanya. 

Saya sendiri telah gunakan ilmu yang perolehi daripada program MB2000

Jika sebelum ini saya hanya menjual produk digital..melalui program MB2000 saya dah berani untuk cuba menjual produk fizikal. 

Hasilnya sangat memberansangkan.saya berjaya menjual lebih 50 unit produk elektronik

Sekarang dalam proses mengenal pasti produk seterusnya untuk saya jual. 

Kalau anda minat bisnes...tapi tak tahu nak jual apa...saya cadangkan anda lihat Senarai Produk Laku Keras dan Margin Tinggi 

Read more ...