Monday, 18 August 2014

Komisen Pertama dari Klikjer.com

Alhamdulillah...

Akhirnya saya berjaya menjana komisen pertama daripada Affiliate Klikjer.com

komisen pertama klikjer.com

Sebenarnya, saya dah lama tunggu bila masanya saya nak dapat komisen daripada Klikjer.com

Lama dah saya daftar.. sampaikan username dan password pun boleh terlupa..terpaksa buat akaun baru..

Nak daftar di Klikjer ni FREE je pun..

1. Klik sini : DAFTAR

2. Kemudian isi maklumat diri anda,

3. Akhir sekalik klik create my account

Apa yang penting macam mana cara nak promosikan .

Nak belajar affiliate kena la menuntut daripada pakar affiliate

Saya bukan pakar, kalau saya pakar dah lama dah dapat komisen 4 angka
Read more ...

Sunday, 10 August 2014

Bayaran Komisen ke 3 dari Adf.ly

Alhamdulillah awal bulan Ogos hari tu terima email daripada X19 Limited berkenaan komisen Adf.ly. 

Komisen ke 3 adf.ly

Macam biasa, komisen kali ni pun tak dijangka. Tak request payout pun. 

Nak sertai program buat duit dengan link pendek ini cukup mudah. Hanya daftar DISINI

Kemudian anda perlu pendekkan mana-mana link url menggunakan adf.ly 

Contohnya anda terbaca cerita sensasi di blog, daripada anda share link url blog tu tanpa dapat apa-apa, lebih baik anda buat begini

1. Copy link blog tersebut cth: blogsensasi.com/gambar-best-sangat-anda-tak-harus-lepaskan  
  
2. Login ke adf.ly , kemudian paste di shorten a link, lalu ianya menjadi http://adf.ly/r0Qxg

3. Tugas anda, cuma share atau kongsi link http://adf.ly/r0Qxg kepada rakan-rakan

 Contoh:

Bro, aku ada gambar best ni
kalau ko nak tengok, klik je http://adf.ly/r0Qxg 

Haa..macam tu je..makin ramai kawan anda yang klik link tu, banyak la income anda. 

Read more ...

Komisen ke 11 dan 12 daripada Ashadee.com

Komisen ke 11 dan ke 12 Ashadee.com | Dah lama tak update komisen daripada Ashadee.com. Last update bulan May hari tu. 

Sebenarnya, bulan Jun dan July hari tu ada juga dapat komisen. Tapi, tak sempat nak share kat blog ni. Kebetulan hari ni ada masa free sket, baru dapat nak kongsi

komisen ke 11 dan ke 12 Ashadee

Misi 3 angka nampaknya masih belum berhasil. Takpa, asalkan setiap bulan ada income pasif Oklah tu. 

Komisen yang saya dapat ni kebanyakan hasil daripada promosi di blog. Itu pun, saya tak buat post yang kerap sangat. Adakalanya post yang dah lama pun berhasil juga. Tak rugi belajar teknik SEO + teknik copywriting ni

Setiap orang mempunyai masalah yang berbeza. Setiap masalah itu pasti ada jalan penyelesaiannya. Oleh itu, kenal pasti masalah orang, kemudian berikan penawarnya. InsyaAllah berhasil

Untuk dapatkan lebih banyak tips dan panduan, jemput ke blog saya di http://abdulhalim-ismail.blogspot.com

P.S Peluang Belajar Affiliate PERCUMA, daftar sini

Read more ...

Sunday, 22 June 2014

Komisen Tone Excel Bulan Jun 2014

Komisen Tone Excel Bulan Jun 2014 | Bulan ni Tone Excel buat bayaran komisen lebih awal iaitu pada 18 Jun 2014. Tak perlu tunggu 21 hb macam biasa. Terima Kasih Tone Excel. 



Ini adalah kelebihan utama menggunakan simkad Tone Excel. Saya tak perlu jual topup kat sapa-sapa pun. Tapi, saya dapat komisen setiap kali rakan-rakan saya topup. Mereka bebas nak topup kat mana-mana pun. Tak kisahlah di 7 eleven ke, stesyen minyak, supermarket, kedai topup dan dimana mana saja yang ada jual topup

Sebenarnya, jumlah kredit yang anda dapat takkan berkurang sesen pun. Maksudnya bila anda topup Rm10, anda tetap akan dapat RM10 sebagai kredit henpon anda. Saya tak ambil pun duit topup anda. Pihak syarikat tak potong kredit anda untuk bayar komisen kat saya. 

Nak sertai Tone Excel ni senang je. Cuma perlu daftar DISINI dan dapatkan simkad Tone Excel. Kemudian gunakan talian ni macam biasa. Lepas tu kongsikanlah dengan rakan-rakan tentang kelebihan gunakan Tone Excel ni iaitu boleh buat duit.  

Signal Tone Excel ni okay ker? Jangan risau... Tone Excel gunakan line Tune Talk. Tune Talk pula menggunakan infrastruktur Celcom. Jadi, anda  tak perlu bimbang pasal line. Dimana ada line celcom, disitulah ada line tune talk.

Sebenarnya saya buat bisnes ni secara online je. Maksudnya saya tak perlu keluar berjumpa dengan sapa-sapa pun untuk buat bisnes ni. Sangat sesuai untuk saya yang tak banyak bercakap dan pendiam. 

Bagi saya, orang peramah sangat sesuai buat bisnes ni. Saya yang jenis pendiam pun boleh dapat komisen, takkan anda yang bijak berkata-kata tak boleh nak buat bisnes mudah macam ni.. 

Untuk promosikan simkad ini, saya menggunakan sepenuhnya sistem autopilot profits. 

Sistem ini mudah digunakan kerana anda boleh bina rangkaian anda terlebih dahulu sebelum upgrade. Kalau anda rasa boleh buat bisnes ni, barulah upgrade. Kalau anda tak minat, anda boleh lupakan bisnes ini. Tiada sebarang paksaan. Anda boleh daftar PERCUMA disini : mudah123.com 

Jika ada diantara kawan-kawan yang berminat atau ada sebarang soalan tentang cara nak daftar tone excel boleh hubungi saya di 

Call/WhatsApp : 011-15311877 (Talian Tone Excel) 
FB : Abdul Halim Ismail II bagi sebarang pertanyaan lanjut
Fanpage: Peluang Bisnes Online TTTE

Read more ...

Bayaran Komisen ke 2 dari Adf.ly

Bayaran komisen ke 2 dari program Adf.ly | Alhamdulillah program Buat Duit Dengan Link Pendek ini masih membayar. Adf.ly adalah salah satu daripada program buat duit online tanpa modal yang saya sertai sejak sekian lama. 

Sebenarnya payout kali ini saya tak request pun. Terkejut jugak tetiba dapat emel bahawa ada bayaran dah dibuat ke akaun paypal 



Sekiranya ada rakan yang minat nak sertai bolehlah klik link ini : Daftar Adf.ly. Daftar PERCUMA jer. 

Selepas dah daftar, anda cuba pendekkan link blog anda. Contohnya post saya tentang komisen pertama. 


Selepas guna adf.ly : http://adf.ly/plZUp (link pendek)

Read more ...