Thursday, 14 June 2012

Buat Duit Dengan Stiforp

Assalam semua,

Hari ni saya nak kongsi pulak satu program Buat Duit Online iaitu Buat Duit Dengan Stiforp. Sebenarnya saya buat entry ni sebab saya ternampak iklan Stiforp di laman iklan percuma. Jadi saya pun macam biasa la tanya dengan pakcik saya iaitu pakcik google.

stiforp

Sebenarnya saya kagum dan terkejut sebab saya dapati orang Malaysia memang cukup hebat dengan bisnes MLM atau matrix sebegini. Sebabnya Top Leader board dimonopoli oleh orang Malaysia. Betapa hebatnya orang Malaysia ni kan? Cuba tengok Top Leader Stiforp untuk bulan May

Top Leaders in the Month of May
Rank Name Distributors Enrolled
1  Power Team 57
2  Sadik DGreat Network | ★★★★ | 53
3  lagenda jeunesse 25
4  Zulkifly Samad 21
5  Frank Astheimer - Dream Team 【ツ】 5 Star 【ツ】 17
6  Toni ★★★★★ 5 Star Team 15
7  Ana Josipovic 11
8  Roshaimi DGreat Network 11
9  Nilo Bezerra 11
10  René Gauteron 11
11  Mirko Team 10
12  Uros Bursac WORLD CLASS 5 Star ★★★★★ LEADER 10
13  muki chen 9
14  Damir and Martina 8
15  Danijel Kruljac 8
16  Kingi-Kingi-Hori Kingi 7
17  Imran Shah 7
18  Internet MLM Money 7
19  Rohaya Yasin 6
20  boh helene floma 6
21  Jean-Luc Criado 6
22  (MD) Marques Brigham and Dr. Shay Brigham (ENTERPRISE LLC) 6
23  Milica Strbac 6
24  WizmarketingTech - Nas Lyras 6
25  Sasa Vojnic Hajduk 5
26  Muhamad Ikhtiaruddin Md Hussin 5
27  Gold Mine DLabuan 5
28  MYRON TORNESAKIS 5
29  Stiforp Portugal 5
30  David Prochazka 5
31  Zamora MR 5
32  dorinel susanu 5
33  Aleksandr Sysoev 5
34  Great Network ★★★★ 5
35  Saša Zobenica 5
36  Francisco Lameiro - Gold Team 5★★★★★ 5
37  Igor Letic 4
38  affoué kouadio 4
39  Svetlana Stricevic 4
40  powerstep DT 4
41  Ken McDougal 4
42  Sergio Carvalho - Stiforp 5***** Star 4
43  Predrag Djordjevic 4
44  Erick Pineault 4
45  Tools Team 4
46  mix pap 4
47  Milan - Team 4
48  Sebas Broekhoff 4
49  Noh Nik Wan 4
50  USA GLOBAL TEAM 4

Program ini claim anda boleh dapat buat duit $2,000 sebulan tanpa perlu menaja seorang pun. Kalau anda menaja lagi la banyak anda boleh dapat. Daripada pemerhatian saya, program buat duit ini lebih mirip kepada laman membership. Ini adalah kerana anda perlu bayar setiap bulan. Sama seperti MLM jugak la. Perlu membeli setiap bulan. Produk yang ada di Stiforp adalah seperti berikut:


1.Interactive Flash Movie Presentations
2.Video Spokesperson on Your Site
3.Lead Capture Pages 
4.Autoresponders
5.Contact Manager
6.Traffic Rotator
7.Conference Call Bridges
8.Webinars
9. Personalized Landing Page     *New*
10.Phone Burner  *New*
11.123Employee Virtual Assistant  *New*

Nantikan entry seterusnya untuk mengetahui lebih lanjut tentang produknya.

sekian 






5 comments:

  1. blh dipercayai ke scam jgk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan scam, saya dah join sebulan dan mmg pendapatan luar biasa. bonus terus masuk kad debit mastercard payoneer. boleh kuarkan bonus di ATM seluruh dunia. http://stiforp.asia/watch

      Delete
  2. ye betul tu. stiforp ni baru start kat malaysia bulan 4 hari tu, dan saya start join awal bulan 6, mula2 takut2 juga betul ke benda ni boleh buat duit. tp alhamdulillah dah sebulan lebih saya join income yg masuk memang tak mengecewakan..bisnes internet yang paling best dan lumayan pernah saya join. nak maklumat lanjut sila layari http://bit.ly/Ob44t5

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah kerana dah berjaya pendapatan dengan STIFORP. Cuma nak tanya, income tu datang drpd penajaan ataupun melalui limpahan daripada upline?

      Delete
  3. cer klik yg aku bg link ni, tgok dlu cnfirm korang akan berminat sbb bukan mlm,money game,piramid dan seangkatan dgnnya, xyah pening2 nk pk upline or downline... mmg mesin buat duit, bukannya jd jutawan trus, tp mmg berbaloi la bila tgok akaun bank trus senyum smpai telinga... http://money6u.yolasite.com/

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *