Saturday, 11 August 2018

Tips Buat Duit Online Tanpa Henti

Syukur Alhamdulillah, Allah masih bagi peluang untuk menaip disini

Tips Buat Duit Online Tanpa Henti. Terima kasih kepada pembaca yang sudi singgah membaca entri saya kali ini..

Walaupun dah lama saya tidak menaip, masih ada juga pembaca setia.. Thanks

Tanpa melengahkan masa, jom baca tips

1. Produk Kegunaan Harian

Pilih bisnes yang produknya orang akan guna hari-hari. Bila mereka guna tentu akan habis kan, bila habis mereka akan beli lagi

2. Ada Belian Ulangan

Bila mereka buat belian ulangan disitulah cara kita jana income

3. Peluang Buat Duit

Syarikat bagi peluang untuk kita buat duit bila kenalkan produk mereka. Kalau boleh, cari yang boleh dapat berkali-kali

4. Produk mudah nak uruskan.

Produk yang ringan dan mudah kita hantar guna pos. Kalau tak hantar guna pos pun. Mudah kita dapat daripada stokis berdekatan

5. Ada banyak Stokis

Bila ada banyak stokis, mudahlah ahli kita nak restok. Tak perlu tunggu lama-lama..orang tak suka tunggu lama-lama.. penantian suatu penyeksaan

6. Web Ahli

Tujuan web ahli untuk kita monitor prestasi kita dan juga income yang kita dah dapat

Sepanjang saya menjalankan bisnes online ini ada 2 syarikat yang masih membayar saya sehingga kini. Saya sangat-sangat rekomen!!!

1. Alhaddad Marketing (Tamar COCOA)

Inilah sumber pendapatan bulanan saya sejak tahun 2015. Mula-mula ingat beli untuk guna sendiri je. Yang bestnya pulak dengan Alhaddad ni guna sendiri pun dapat komisen.

Bila dah nampak bukti mulalah saya menaip kat blog. Hasilnya ramai lah yang join alhaddad ni.

Ahli saya ada diseluruh Malaysia hingga Sabah dan Sarawak..

Yang pernah saya jumpa adalah beberapa orang. Tapi yang ramainya saya tak pernah jumpa pun. Walaupun mereka ni jauh dimata, tapi dekat dihati..ceh....

Saya guna cara saya untuk bantu mereka, saya create grup wasap untuk kongsikan info produk dan syarikat..serta cara nak jana pendapatan..

Macam saya dah kongsikan..cuma tinggal usaha dan tindakan ahli saja..

Langkah-Langkah Untuk buat duit dengan Alhaddad Marketing

1. Beli 3 produk dan akan didaftar sebagai ahli secara PERCUMA, dapat id dan password yang boleh kita login dan semak komisen
2. Beli dan guna produk alhaddad setiap bulan.
3. Perkenalkan orang lain untuk buat langkah 1 dan 2

Produk paling popular di Alhaddad Marketing adalah TAMARCOCOA

Anak-anak saya suka minum minuman ni. Selain itu, ada juga minuman lain seperti Kopi Arabica untuk Lelaki dan Wanita, Minuman Bijirin, Teh dan juga Malt

Alhaddad juga keluarkan produk kegunaan harian seperti ubat gigi, sabun muka, sabun basuh, krim rambut, minyak wangi

Makanan Tambahan dalam bentuk sofgel seperti Minyak Kelapa Dara (VCO), Minyak Zaitun (VOO), Omega 3, Minyak Habbatus Sauda, Evening Primerose (EPO), Madu. Minyak zaitun, kismis dll 

Anda ada masalah-masalah berikut?

Boleh cuba amalkan produk Alhaddad, InshaAllah boleh bantu pesakit

  • Resdung
  • Migrain/sakit kepala
  • Kulit
  • Tiroid
  • Demam
  • Kencing Manis
  • Batuk
  • Anemia
  • Rambut gugur
  • Gastrik
  • Kanser
  • Usus/Buasir
  • Darah tinggi
  • Senggugut/keputihan
  • Buah Pinggang
  • Stress
  • Jantung/Kolestrol
  • Angin
  • Sakit Lutut
  • Tulang Belakang
  • Asma/paru paru
  • Lumpuh

Senang ke dapat barang? 

Alhamdulillah ada beratus stokis Alhaddad Marketing di seluruh Malaysia ni..saya akan kongsikan kepada anda stokis yang terdekat supaya anda terus boleh daftar jadi ahli..tapi sebelum tu mesti hubungi saya dulu di www.wasap.my/60108787826/ahlialhaddad

Berapa harga nak join ahli ni? 

Setakat ni untuk 3 pek tamar cocoa RM61 (semenanjung) dan RM70 (Sabah/Sarawak)
Untuk masa terhad, sapa daftar sekarang dapat FREE POSTAGE

Hubungi Saya (Halim) >> www.wasap.my/60108787826/ahlialhaddad

Jika anda follow langkah yang diberi, InsyaAllah income bulanan anda akan meningkat setiap bulan..

Kalau tak dapat income pun, anda masih dapat sihat

SIHAT sesunguhnya suatu NIKMAT yang sangat BERHARGA

Hubungi Saya (Halim)
www.wasap.my/60108787826/ahlialhaddad

2. Simkad Onexox

Saya guna line onexox sejak tahun 2014 sebagai line untuk buat bisnes. Mula-mula dulu saya aktif buat promosi secara online. Secara Offline ada tapi tak aktif sangat. Saya lebih tumpukan kepada online. Ramai user onexox yang saya perkenalkan ni tak pernah saya jumpa pun. Hanya bersembang di wasap saja.

Tapi dengan internet saya boleh jana pendapatan tanpa henti. Setiap kali mereka topup saya dapat income. Walaupun dapat sen-sen je..Tapi bila dikumpul, dapat guna line onexox ni FREE je.

Nak guna line onexox ? jom wasap saya di www.wasap.my/60108787826/nakgunonexox

Line onexox ni guna line CELCOM. Dimana-mana ada CELCOM adalah ONEXOX. Cara guna line ni macam biasa juga, boleh call, sms, wasap, internet...Rasanya semua line sama saja..tapi yang bezanya line ni dengan line lain tu, kita boleh buat duit

Nak buat duit tu kena ada usahalah sikit. Takkan guna terus dapat duit..

Usaha apa? Perkenalkan orang lain guna line ONEXOX

Dah buat kerja baru boleh dapat upah..
Upahnya anda akan dapat komisen orang yang anda perkenalkan tu, setiap kali dia topup sampai bila-bila. 

MAHAL TAK SIMKAD ONEXOX?

Murah je..RM10 je pun..ada RM5 kredit tersedia

Kalau rasa-rasa nak cuba, jom wasap saya di www.wasap.my/60108787826/nakgunonexox

Saya cerita kat sini sebab saya sedang buat dan masih dapat hasilnya....

Saya buat bisnes produk yang orang guna setiap bulan sebab ada belian ulangan dan harga pun mampu milik..

3. JOBDIRUMAH

Untuk jobdirumah saya cuma jadi agen mencari pekerja yang berminat buat kerja dari rumah..

Daftar JOBDIRUMAH 

No comments:

Post a Comment

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *