Tuesday, 19 June 2012

Job Di Rumah - Komisen ke-7 Saya



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Alhamdulillah hari ini saya terima komisen ke-7 dari Job Di Rumah. Saya tak sangka kerana masih dapat lagi komisen daripada Jobdirumah. Kepercayaan terhadap servis yang diberikan oleh Job Di Rumah telah menyebabkan ramai telah mula percaya terhadap syarikat ini. Buktinya, cubalah anda lihat gambar dibawah berapa ramai yang recommend jobdirumah di facebook.

recommend jobdirumah


Walaupun ramai yang dah berdaftar dengan job di rumah untuk mula bekerja dari rumah. Masih ramai yang ragu-ragu untuk sertai jobdirumah ni. Cuba tengok screenshot dibawah

majalah jobdirumah


Namun begitu setiap persoalan pasti ada penyelesaiannya. Anda boleh baca jawapan-jawapan yang diberikan seperti dibawah ini.

komen job dirumah majalah
Sekiranya anda berminat untuk kerja sambilan di rumah dengan Job Di Rumah bolehlah mendaftar Disini

Seperti biasa, ini adalah screenshot daripada Maybank2u

komisen jobdirumah 7

sekian terima kasih

20 comments:

  1. tahniah halim!!
    smoga kita sama2 terus sukses dlm beraffiliate... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik tom:)
      semoga kita sama2 berjaya hendaknya

      Delete
  2. jika cik Qhairun mencari peluang untuk kerja sambilan di rumah jobdirumah memang pilihan yang tepat. Sebab Job Di Rumah sesuai buat orang yang minat bekerja hanya di rumah. Tak perlu cari downline ataupun beli produk. Makin banyak kerja yang anda dapat buat banyaklah pendapatan anda. Kalau nak duduk diam-diam tunggu duit masuk .. carilah program lain

    ReplyDelete
  3. tapi pndaftaran kena bayar kan?saya penah terkena dah bank in duit pastu xde ape2 jawapan..hhmmm elok2 nak tmbah pndapatan jadi hilang pndapatan bile dah tertipu..

    ReplyDelete
  4. Love Pink: bayaran dikenakan untuk mendapatkan panduan bekerja dari rumah. Sebenarnya info ni boleh dapat PERCUMA je kalau rajin cari di internet. Tapi, selalunya ramai yang tiada masa untuk cari sendiri. Sebab tu la jobdirumah sediakan panduan ni sebagai short cut. tetapi semuanya terpeluang kepada diri sendiri.

    terima kasih sudi komen disini

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. buat kerja kat rumah konon...panduan nak kena beli konon..yg sebenor nye yob deme ni nak nipu org aje koje nye...nak cari duit bior halel yob ...

    ReplyDelete
  7. @mdino, terima kasih sudi meluangkan masa komen disini...semoga Allah berkati usaha anda. Saya tak pasti kenapa anda tuduh saya tipu sedangkan jobdirumah ini adalah panduan untuk bekerja di rumah yang sebenar. Mungkin anda pernah ditipu dengan program bekerja di rumah yang lain. Tapi jobdirumah tidak pernah menipu. Saya syorkan anda buat kajian terlebih dahulu sebelum menuduh orang tipu. Yang saya tahu,yang cakap tipu tu sebab mereka tak mahu berusaha dapatkan kerja tersebut. Semuanya nak senang...labur duit..duduk diam... dapat income

    ReplyDelete
  8. masih kurang jelas...boleh explai mcm mana nak join?

    ReplyDelete
  9. Ina hashim, nak join jobdirumah klik link ini Jobdirumah(JDR)

    ReplyDelete
  10. Salam..tlg bg screenshot contoh senarai kerja yg dihantr pd email tu..tq

    ReplyDelete
  11. Salam..tlg bg screenshot contoh senarai kerja yg dihantr pd email tu..tq

    ReplyDelete
  12. tahniah. Sya pun dah mula dapat komisen. memang seronok

    ReplyDelete
  13. emm...nak tanya juga ni pasal jobdirumah.com tu nk byar 50,kalo byar terus boleh start keja ke? please reply anybody...n.n

    ReplyDelete
  14. @sweet, selepas buat bayaran Rm50, akan jadi ahli jobdirumah. Sebagai ahli jobdirumah akan dapat panduan bekerja di rumah dalam bentuk video dan bertulis. Setiap hari akan dapat senarai kerja@job terus di email. Tugas anda baca dan tonton video panduan. Selepas dah faham bolehlah mula apply kerja@job yang dihantar oleh pihak jobdirumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. How to sign up paypal? There is 2 option provided. We should started as individual or business account?

      Delete
  15. Hye. Nk tnye. Utk start jdr, Paypal acc tu sign up as individual atau business. Keliru la.

    ReplyDelete
  16. Hubunglah saya jika and a jujur 0194015519

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *