Saturday, 23 June 2012

Review: Stiforp-Profits Di Malaysia

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Apa khabar semua?

Hari ni saya nak review program Buat Duit Dengan Stiforp ni. Sebelum saya menulis dengan lebih panjang, terlebih dahulu saya ingin memohon maaf sekiranya tulisan saya ini menggangu perasaan mana-mana pihak. Saya sekadar ingin berkongsi pandangan saya sahaja. Berikut adalah carta terkini untuk Stiforp. Jika anda tengok Top 10 Leader semuanya berada di Malaysia. Hebat kan orang malaysia ni. Program Stiforp ni bukan calang-calang. Ini dah peringkat worldwide.


Top Leaders in the Month of June
Rank Name Distributors Enrolled
1 Malaysia Lagenda D'Great - Google Me - GREATOOLS 73
2 Malaysia Power Team | BBM #Pin 23AE1772 60
3 Malaysia Sadik DGreat Network | BBM 219DC1D8 45
4 Malaysia W L Chuan 29
5 Greece Konstantinos Kastanas 24
6 Germany Frank Astheimer - Dream Team 【ツ】 5 Star 【ツ】 20
7 Malaysia Mohd Hisham [PowerTeam / StiforpGold ] - 016-5231840 19
8 Malaysia Siti Zulaika Mahmod $$ Power Team Junior $$ 18
9 Malaysia Roshaimi DGreat Network 18
10 Indonesia Ruli IndoNetwork Team 17
11 Mauritius USA MAURITIUS COMPANY 17
12 Malaysia Zamora MR **Power Team** 16
13 Malaysia Mohd Hisham [PowerTeam / StiforpGold ] - 016-5231840 15
14 Malaysia abg faishal 13
15 Malaysia Ahmad Ghaznawi (teknik ROBOT AUTOPILOT) 13
16 Malaysia ILHAM "1 TEAM NETWORK" 13
17 Germany Toni ★★★★★ 5 Star Team 12
18 Malaysia Ridzuan Richie 12
19 Malaysia ALAKMJ *MCMFABULOUS TEAM 12
20 Malaysia Suraya Hj Karrim | ★★★ 11
21 Malaysia Great Eagle Group BB 2184EA70 11
22 Malaysia Superpower Team 11
23 Malaysia Noh Nik Wan DGREAT NETWORK 10
24  Uros Bursac WORLD CLASS 5 Star ★★★★★ LEADER 10
25 Malaysia POWER TEAM MALAYSIA 10
26 Malaysia Zulkifly Samad 10
27 Malaysia Muhamad Ikhtiaruddin Md Hussin 9
28 Malaysia SAFINGI SARIKIN 9
29 Malaysia Naz DGreat 9
30 Malaysia NORMAIZURA ABDUL RAHMAN (PUTERIBOBO) 8
31 Malaysia Noraisah Mohd **Power Team** 8
32 Malaysia Power Team Asia 8
33 Malaysia FMS Power! |★★★| ^_^ 8
34 Malaysia zabedah othman 8
35 Canada Mark Watson - Power Income Team 8
36 United States Wallace Nuanez N Dave Lear 8
37 Malaysia STIFORP EXTREME GROUP 016-797 7248 (MALAYSIA) 8
38 Malaysia SITI LATIPAH TUMIRAN 8
39  Damir and Martina 7
40 Malaysia MOHAMAD LUKMAN HAKIM MD ZAKI 7
41 Cote d'ivoire Akre Joseph Akre BUREAU PORTBOUET CENTRE 7
42 Brazil Nilo Bezerra 7
43 Malaysia Razi DGreat Network ★★★★ 7
44 Slovenia Milan - Team 7
45 Malaysia STIFORP DGreat Network 7
46 United States aaron fernandes - power income team 7
47 Bosnia And Herzegowina Mel & S- Team Elite 7
48 Malaysia jrevolusiku jr 7
49  José Lutringer 7
50 Malaysia Hussin Suboh 7

Top Leaders Overall
Rank Name Distributors Enrolled
1 Germany Frank Astheimer - Dream Team 【ツ】 5 Star 【ツ】 776
2 United States Kutub Uddin Ahmed 496
3 United States Tools Team 367
4 United States Wallace Nuanez N Dave Lear 323
5 Lithuania Nerijus Slekys - 4star **** 303
6 Russian Federation Timur Umedbaev 285
7 Brazil Nilo Bezerra 264
8  ADNAN SUT GDI & STIFORP 5 STAR ★★★★★ LEADER 190
9 Malaysia Sadik DGreat Network | BBM 219DC1D8 189
10 Ukraine IURII IVANOV 180
11 Russian Federation Andrey Shkuropat 178
12  Uros Bursac WORLD CLASS 5 Star ★★★★★ LEADER 174
13 Portugal Sergio Carvalho - Stiforp 5***** Star 173
14 United States Derek Bohlken 168
15 Malaysia Power Team | BBM #Pin 23AE1772 164
16 United Kingdom Paul Hardingham 162
17 Czech Republic Karel Borod/Czech team- 5 star 145
18 Slovenia Milan - Team 143
19 Malaysia Lagenda D'Great - Google Me - GREATOOLS 139
20 Germany Toni ★★★★★ 5 Star Team 139
21 United States Frank Lefebre - On Fire Team! 137
22 Hungary Laszlone Katz 137
23 South Korea InTae SONG 137
24 United States Paula Frye 134
25 United States joseph cotroneo 133
26 United States Christina Orcutt 132
27 Ukraine Alex Reketenets 128
28 Latvia VIKTOR VAVILOV ( 5 star *****) 125
29 United States 10ktycoon - Dream Team [5 Star *****] 123
30 Netherlands Sebas Broekhoff 122
31 Spain Jose Gonzalez 122
32 Brazil Flasp3 Team Champion Brazil 120
33 United States Pierre Chuong 119
34 Russian Federation Sergey Solovyev 118
35 Malaysia Dahlan - Dream Team 110
36 Spain Global Network 109
37 Hungary Tibor-4 STAR**** Zádori 108
38 Portugal Francisco Lameiro - Gold Team 5★★★★★ 107
39 Canada Joel Broughton 107
40 Uzbekistan Klavdia Andreeva 104
41 Russian Federation Rufiya Loshmanova 104
42 United States Born2WIN (5 STAR *****) 103
43 Portugal Carla Portela 102
44 United States Mikhail Livshitz 102
45 Switzerland Anara Ibrajeva 101
46 Bangladesh Mohammad Shazahan 97
47 South Korea ugong isan 97
48 United States Alan Nettles 87
49 Russian Federation Aleksandr Pchelintsev 84
50 Russian Federation Tatiana Kryuchkova 84
51 Russian Federation OKSANA SMIRNOVA 5***** 81
52 Netherlands Wouter van den Brink - Dream Team ★★★★★ 81
53 United Kingdom Brian Michael- Wealth4Everyone 4 star **** 80
54 Portugal Angelo Pereira ***leader*** 80
55 Croatia Damir Strajnic 4 Star 78
56 Philippines Eduard Cale - Internet Adverts, Inc. 77
57 Czech Republic Zuzana Šafrová 76
58 Hungary László Muskó 76
59 Colombia Rafael Andres Ponton Reyes 76
60 South Korea Kyungha You 75
61 United States Mark Chin - ATA Dream Team 75
62 United States (MD) Marques Brigham and Dr. Shay Brigham Team ★★★★ 74
63 Russian Federation Elena Kurtsikidze 74
64 Portugal Vítor Franco - 4**** - HOME Negocios-Anti-Crise 72
65 Cote d'ivoire kouassi lazare Koffi 72
66 Russian Federation Lyubov Shtepina 71
67 Ukraine Dmitrij Schedrin 71
68 Russian Federation Aleksandr Vereshchagin 71
69 Hungary Istvan Veres 70
70 United States Oliver Chapman - Dream Team - 3 Star 69
71 Cote d'ivoire DJAMA CONSTANT E. ABOUSSOU 68
72 Ukraine Yuriy Chalyj 68
73 France Soares Justino 67
74 Portugal Jorge Lourenco web-dinheiro 67
75 Portugal vitor domingues 66
76 Uzbekistan Firuza Faskhutdinova 65
77 Portugal Joao Gil MCTEAM 4 STAR 65
78 South Korea youngkil lee 64
79 Russian Federation Natalia Malovinskaya 63
80 Israel Vladimir Aronbayev 63
81 Cote d'ivoire MAO VICTOR ZAIPO 62
82 Russian Federation Sergey Shcherbak- 5 $tar***** 61
83 Argentina Giovanni Sammaritano 61
84 Hungary Imrene Fulop 60
85 United Kingdom Mick Rush 60
86 Hungary Jozsef Retter 60
87 India AbiTSdotIN Stiforp- India- Leader 59
88 United States Dream Team 59
89 Russian Federation Andrey Smirnov 59
90 Hungary Mariann Szabo Ferencne 58
91 Indonesia Octa Rendra 58
92 United States Barry Jonet 58
93 Netherlands Rachel Long 57
94 Thailand Russell Birtwistle Dream Team Global 56
95 United Kingdom Imran Shah 56
96 United States Michael Lee 3 STAR***TEAM LEADER 56
97 Canada Mark Watson - Power Income Team 56
98 Cote d'ivoire Alexandre Enan Dibi 56
99 Ukraine Ирина Шпортова 55
100 Malaysia Roshaimi DGreat Network 55

Syarikat Stiforp

Stiforp diasaskan oleh Nauder Khazan.  Selain Stiforp, Nauder Khazan mempunyai sebuah lagi iaitu "AliveMax". Syarikat AliveMax ini menjalankan perniagaan berkaitan nutrisi (makanan kesihatan) dan kesihatan wajah dan menggunakan plan pemasaran binary.





Produk Stiforp 

Produk Stiforp berupa marketing tools yang berguna untuk pemasaran internet seperti:

1.Capture Pages
Stiforp menyediakan hosting untuk 3 capture pages untuk setiap ahli. Digunakan untuk menyedut email. Landing page ini juga boleh digunakan untuk bisnes online lain juga seperti vemma dll. Stiforp memberikan 10 jenis template yang boleh anda gunakan.

2.Capture videos with live actors
Stiforp juga menyediakan 3 pelakon untuk membuat "marketing videos" untuk digunakan oleh ahli di capture page. Ada 2 pelakon lelaki dan seorang pelakon wanita yang boleh anda gunakan untuk promote peluang perniagaan online anda.

3.Flash based marketing videos
Sebagai tambahan kepada pelakon live, stiforp juga memberikan 'flash based marketing videos' untuk digunakan oleh ahli di capture pages.

4.Autoresponders
Apabila prospek dengan rela hati memberikan maklumat dirinya di capture pages, maklumat email akan disimpan di dalam sistem autoresponder. Setiap hari autoresponder ini akan menjalankan tugasnya untuk follow up prospek anda..

5.Traffic Rotator
The traffic rotator direka untuk menguruskan pasukan yang telah bentuk bekerja sebagai satu pasukan.

6.Conference Call Bridges 
Telefon conference

7.Webinars
Seminar online

8.Phone Burner
sistem akan call kepada prospek dan tinggalkan mesej

9. 123Employee Virtual Assistant
Sistem untuk folow up 

10. Create a Movie New
Buat movie untuk promote produk


Ulasan: Semua tools pemasaran yang disenaraikan seperti diatas nampak menarik. Tapi saya tak pasti sama ada orang yang menyertai Stiforp akan guna tools yang diberikan. Mungkin 3 tools seperti Capture Pages,Flash based marketing videos dan Autoresponders digunakan. Tetapi kepada sesiapa yang tidak pernah ada pengalaman menjalankan perniagaan internet mungkin tak akan guna langsung tools tersebut.

Pelan Pemasaran Stiforp-
Pelan pemasaran berikut digunakan oleh Stiforp-Profits

Powerline Bonuses
Every day, more and more people are joining STIFORP either to use our powerful tools to build their existing business, or to take advantage of our HUGE compensation plan, or BOTH. One of the most exciting parts of our Compensation Plan is that you can start to earn income just by locking in your position!

In fact, YOU WILL GET PAID on the first 3 people under you in the powerline just by locking in your position. How’s that for proof that this is the FASTEST PAYING compensation plan in the industry!
Ulasan: 
Dengan sistem powerline ini, setiap ahli yang sertai selepas anda akan dikira dibawah powerline anda. Apabila 3 orang dibawah anda ini telah membuat bayaran dan menyertai Stiforp, anda akan mula dapat $4.Itulah yang selalu diberitahu kepada anda, sebelum buat bayaran pun anda dah mula jana duit. Ini yang ramai tertarik nak cepat lock position.

Fast Start Bonuses
For each new member that you personally enroll in STIFORP, you will earn a $25 Fast Start Bonus paid that week!
  • PLUS, for everyone those people enroll, you will earn a $2 Second Generation Fast Start Bonus, and a $1 Third Generation Fast Start Bonus for everyone those people enroll!
  • And as you achieve ranks of 4 Star and 5 Star in our HUGE compensation plan, you will earn an additional $1 Infinity Override for every single person in your open 4 Star and 5 Star enroller tree!
Ulasan:
Ini adalah bonus yang dibayar sekali sahaja setiap kali ada ahli baru sertai Stiforp dibawah anda. Setiap ahli baru anda akan dapat $25. Lumayan tu....Ramai yang mengejar bonus ini. Bayangkan kalau sehari dapat 4 orang dah jana $100. Saya kurang tertarik nak sertai Stiforp sebab komisen inilah. Daripada $40 yang dibayar $25 diberikan kepada introducer. Lagi $15 diagih-agihkan kepada yang layak. Kalau betul harga semua tools tu $9.95 kenapa bayar $40 lagi. Contoh kalau anda sertai MLM Higoat. Bayar RM210 dapat 7 kotak susu kambing. Tapi ini bayar $40 tak dapat apa-apa pun. Cuma untuk bagi komisen pada introducer jer...Sebagai tambahan kepada FastStart Bonus, ahli Stiforp menerima $2 jika ahli bawah anda yang recruit. (generasi ke-2), dan  $1 untuk setiap ahli di generasi ke-3 yang recruit

Matrix Commissions
When you lock in your position in STIFORP, you are given your own business center in our fast filling 2x14 Matrix! As more people join STIFORP every week, they are placed in the matrix UNDER everyone who is already in there. So the sooner you lock in your position, the higher your position will be in the matrix.
Ulasan: Stiforp menggunakan sistem matrix 2 x 14. Ianya seperti sistem binary cuma ianya terhenti di level 14. Anda akan dapat 2.5% daripada $9.95 yang dibayar oleh ahli setiap bulan iaitu $0.248. Tetapi ianya bergantung kepada pangkat anda pulak. Ahli biasa(tiada star) setakat level 12 jer. Pengedar dan pangkat 1 Star secara automatik mendapat bayaran sehingga ke tingkat ke 12. Manakala pangkat 2 Star layak mendapat bayaran sehingga tingkat ke 13. Manakala pangkat 3 Star, 4 Star and 5 Star layak sehingga maksimum tingkat 14 LEVELS dalam matrix. Semua adalah berdasarkan kepada bayaran bulanan $9.95. STIFORP mengatakan bahawa anda tak perlu menaja boleh dapat RM2,047.50 = RM 6552 (coversion 3.2) Saya dah buat kiraan, anda perlu ada seramai 8190 ahli yang membayar setiap bulan $9.95. Sila rujuk jadual dibawah



Matching Bonuses
As HUGE as the Fast Start Commissions and Matrix Bonuses are, our Matching Bonuses are even BIGGER!
On top of the $2,047.50 or $8,191.50 that you can earn in your personal matrix, you also have the ability to match 50% of the matrix commissions on everyone you enroll, AND a percentage everyone those people enroll FIVE ENROLLMENT GENERATIONS DEEP, regardless of where they fall in your matrix!

Bonus Matching
Selain bonus untuk Fast Start dan Bonus Matrix, Bonus Matching adalah lebih besar. Selain daripada $2,047.50 atau $8,191.50 yang anda boleh dapat daripada matrix, anda juga boleh mendapat 50% daripada rakan yang anda bawa masuk. Sila lihat jadual untuk lebih jelas.






Contoh :  Jika anda pangkat 1 Star leader, dan anda ada 4 orang yang anda bawa masuk dan setiap seorang dapat $800 per month dalam matrix, anda akan dapat 50% daripada matrix iaitu $400. Jadi anda akan dapat $1,600 sebulan. Lumayan tu...

Kesimpulan: 
Jika sebelum anda sertai STIFORP, anda pernah buat MLM tapi tak pernah merasa 4 angka, jangan beri harapan yang tinggi dengan STIFORP ni. Sebab nak pastikan semua 8190 orang membayar $9.95 setiap bulan bukan senang. Sebab itulah ramai yang dok kejar komisen fast start $25 tu. Tapi, jika anda dapat menaja 2 orang dibawah anda rasanya mungkin anda boleh berjaya. Tapi kalau setakat sertai dan menunggu limpahan downline sahaja daripada upline. Anda kena banyak bersabar la nak dapat $2047.50 tu. Tapi kalau ada sesiapa yang dah pernah dapat $2047.50 tanpa menaja sapa-sapa silalah berhubung dengan saya. Nak tau jugak ni.

sekian

21 comments:

  1. ish mcm susah je..lgpun ciktom mmg nak jauhkan semua program ala2 MLM ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai yg dah sertai cik tom. byk juga blogger yg promote program ni. ayat power yg digunakan ialah tak menaja pun boleh dapat hingga $8000++. sapa tak mau...

      Delete
    2. so halim join ke? hee...

      Delete
    3. hampir2 nak join. tapi bila kaji semula, bukan nak guna pun tools tu.

      Delete
    4. Dah join pun pada 01 Jun 2012..tak susah nak dapat 8190 tu sbb bukan kerja buat sorang2..tengok ni powerline saya pada 27 Jun 2012 :

      Abdul, since you preenrolled, 23416 PAID MEMBERS and 685692 Preenrollee have already been placed under YOU in the Powerline!

      http://mailtunaistiforp.blogspot.com/

      Delete
    5. Terima kasih kerana sudi masuk ke blog saya. Saya akan nantikan perkembangan selanjutnya. Nanti update yer

      Delete
    6. pengalaman saya, STIFORP terbaekkkk. ramai leader2 MLM bersatu dlm STIFORP. bukan sbb tools saja malah bonus yg menarik dan support yg terbaik dari STIFORP dan GROUP stiforp di malaysia ni. pembayaran bonus melalui kad debit payoneer mastercard, boleh keluarkan bonus melalui ATM seluruh dunia. nak tahu lanjut? boleh tgk simple video ni http://watch.stiforpmovie.com

      Delete
    7. terima kasih kerana sudi komen disini. sy cuma nk tau kalau dok diam tanpa buat apa2 bole dpt duit gak ker?

      Delete
  2. mcm menarik tp belum ad amasa nk explore...

    apapun thanx 4 info ;)

    p.s: jemput exchange link, terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana berkunjung ke blog saya ni.. saya dah letak link ummi di blog list saya

      Delete
  3. Tadi baru register..sebagai pre enrollee. Tengah dok fikir nak join terus atau duduk..lihat..dan tunggu dulu. Cuma phobia sikit sebab selalu sangat terkena benda2 mcm ni...join sana sini, walau joining fee tak banyak...tapi bila dah banyak scheme yang di join...campur tolak...banyak juga duit yang terbang. Ntahlah...masih terus fikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun daftar sebagai pre enrolee jer. bro wahid akan selalu dapat email daripada upline remind supaya upgrade cepat2. harap bro bersabar la. Kalau tak sabar memang ramai yang tergoda dengan follow up dari system stiforp ni. anyway thank sebab sudi komen

      Delete
    2. Salam kpd semua. Btl kata rahsiaduitfree, fikir dulu sblm bertindak. Tools stiforp diakui memang ada kepentingannya dan hebat. Tapi nak menjana income tanpa menaja, bukanlah suatu perkara yg mudah malah agak sukar dan amat bergantung kpd keaktifan upline kita. Jika upline kita tdk aktif, tunggulah sampai ke tua sekalipun, anda takkan dpt income klu adapun ianya amat lambat dn trlalu sedikit. Nak tak nak, anda kena juga menaja.

      Apa yg ditunjukkan olh komen admin di atas spt dibwh ini,

      Abdul, since you preenrolled, 23416 PAID MEMBERS and 685692 Preenrollee have already been placed under YOU in the Powerline!

      ianya bukanlah mencerminkan income kita yg sebenar. 23416 PAID MEMBERS di ats ini hanyalah melayakkan kita mendapat USD4 sekali seumur hidup once bila kita dah join, itu shj. Tak kiralah berapa ratus ribu sekali pun paid members kalau ianya bkn dtg drpd downline kita sendiri, ianya tetap tdk bermakna.

      Hakikatnya, anda kene juga menaja. Tanpa menaja, income anda adlh zero atau mgkin klu ada sekalipun, ianya agak lambat, krn tdk dinafikan mmg ada ahli yg tlh berjaya mendapat income bernilai lebih USD100 tanpa menaja. Ini krn upline dia adlh slh seorg IM yg kuat dan aktif menaja dlm rangkaian Stiforp Malaysia. So tu yg blh jana income walau tdk pandai menaja.

      Istilah TANPA MENAJA adlh tdk betul, ttpi yg betul adlh TIDAK PANDAI MENAJA, krn tanpa menaja semua ahli dlm rangkaian Stiforp takkan blh jana income.

      So jika nak menyertai, kenalah persiapkan diri utk bersungguh-sungguh dn bkn hanya goyang kaki krn terpengaruh dgn ayat Income Tanpa Menaja. Apa yg disampaikan ini hyalah sedikit gambaran yg sebenar mgenai program Stiforp.

      Semoga semua dpt memahaminya.

      Wallahualam...

      Delete
    3. Terima kasih Intelek Profesional kerana setuju dengan pandangan saya. Saya dapati anda sangat memahami sistem STIFORP. Harap dapat komen di sini selalu..

      Delete
  4. emm ada ke program buat duit yg x prlu bt promosi atau x prlu mnaja? mmg la ayt iklan kata cm tu kan, tapi iklan org tu ada kat mn2, tu bkn dkira promosi gila2 ke 2 smpai spam emel org lain smata2 nk gtau psl khebatn stiforp? hehe tu bg pdpt sy la. pndek kata hmpir semua program buat duit ni mmg kena usaha promosi kalo nk dpt hasil. kalo x gerak x usaha, fkir duit nk mrangkak msuk dlm poket ke? hehe

    ReplyDelete
  5. carpathia: mana ada orang nak jual barang tak perlu buat promosi. Kalau ada hebat la orang tu.. dok diam-diam tunggu duit masuk

    ReplyDelete
  6. agree.satu lagi dari segi hukum.kalau join semata2 utk kejar duit dan xpandang langsung produk,dah jadi headhunting..haram..

    ReplyDelete
  7. terima kasih salman sudi komen disini.. banyak program yang macam tu sekarang ni. Tapi ramai yang kejar duit semata-mata. produk tolak ke tepi

    ReplyDelete
  8. Sebut pasal halal haram.tetapi lebih dahsyat lagi haram yg kita buat diluar sana.sekarang adalah dunia tanpa sempadan.hanya perlu berfikiran positi.berbillion penduduk di dunia ini.apa jua bisnes adalah amat menguntungkan.kerana kita hanya berhubung melalui internet.satu lagi.adalah tabik kepada saudara saudari yg menyertai apa jua bisnes.yang penting sah disisi undang-undang.manusia hanya tamakkan harta benda.mengapa stiforp kurang hangat diperkatakan?? Kerana modalnya kecil.dan ramai yang mampu.malah sah disisi undang2 dunia.tetapi..mengapa MLM menjadi pilihan sesetengah orang?? Kerana modalnya besar dan pulangan lumayan.rm20k keatas pulak tu.sanggup plak mengeluarkan modal banyak tu.pastu dapat income sementara.dah putus asa....salahkan orang pulak....tak salah nak buat.tetapi Allah mnyarakan umatnya berusaha untuk mendapatkan balasan yang setimpal.bukan nak duduk aje.memang stiforp mjanjikan bonus kpada yg tak pandai menajaada juga kan.dan bukanannya kata kosong.setakat ni sy dah sertai stiforp dan x mgalami masalah yg besar.yang penting gunakan kemudahn internet yang ada sekarang untuk mndapatkan income.dan bukannya btujuan untuk mengatal dengan betina kat laman sosial.bukan ada faedah pun..pendek kata jangan malas..dunia ni besar...seorang tak join berjuta lagi sedang menunggu..

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *