Sunday, 22 June 2014

Komisen Tone Excel Bulan Jun 2014

Komisen Tone Excel Bulan Jun 2014 | Bulan ni Tone Excel buat bayaran komisen lebih awal iaitu pada 18 Jun 2014. Tak perlu tunggu 21 hb macam biasa. Terima Kasih Tone Excel. 



Ini adalah kelebihan utama menggunakan simkad Tone Excel. Saya tak perlu jual topup kat sapa-sapa pun. Tapi, saya dapat komisen setiap kali rakan-rakan saya topup. Mereka bebas nak topup kat mana-mana pun. Tak kisahlah di 7 eleven ke, stesyen minyak, supermarket, kedai topup dan dimana mana saja yang ada jual topup

Sebenarnya, jumlah kredit yang anda dapat takkan berkurang sesen pun. Maksudnya bila anda topup Rm10, anda tetap akan dapat RM10 sebagai kredit henpon anda. Saya tak ambil pun duit topup anda. Pihak syarikat tak potong kredit anda untuk bayar komisen kat saya. 

Nak sertai Tone Excel ni senang je. Cuma perlu daftar DISINI dan dapatkan simkad Tone Excel. Kemudian gunakan talian ni macam biasa. Lepas tu kongsikanlah dengan rakan-rakan tentang kelebihan gunakan Tone Excel ni iaitu boleh buat duit.  

Signal Tone Excel ni okay ker? Jangan risau... Tone Excel gunakan line Tune Talk. Tune Talk pula menggunakan infrastruktur Celcom. Jadi, anda  tak perlu bimbang pasal line. Dimana ada line celcom, disitulah ada line tune talk.


Sebenarnya saya buat bisnes ni secara online je. Maksudnya saya tak perlu keluar berjumpa dengan sapa-sapa pun untuk buat bisnes ni. Sangat sesuai untuk saya yang tak banyak bercakap dan pendiam. 

Bagi saya, orang peramah sangat sesuai buat bisnes ni. Saya yang jenis pendiam pun boleh dapat komisen, takkan anda yang bijak berkata-kata tak boleh nak buat bisnes mudah macam ni.. 

Untuk promosikan simkad ini, saya menggunakan sepenuhnya sistem tonexpress

Sistem ini mudah digunakan kerana anda boleh bina rangkaian anda terlebih dahulu sebelum upgrade. Kalau anda rasa boleh buat bisnes ni, barulah upgrade. Kalau anda tak minat, anda boleh lupakan bisnes ini. Tiada sebarang paksaan. Anda boleh daftar PERCUMA disini : tonexpress


Jika ada diantara kawan-kawan yang berminat atau ada sebarang soalan tentang cara nak daftar tone excel boleh hubungi saya di 

Call/WhatsApp : 010-8787826 
FB : Abdul Halim Ismail II bagi sebarang pertanyaan lanjut
Fanpage: Peluang Bisnes Online TTTE

P.S - Tak cukup modal? Anda boleh bermula dari hanya RM10. Daftar DISINI

4 comments:

  1. Kak Jah conduct "Special Coaching Kak Jah" share macam mana Kak Jah buat cara mudah, cepat, & dapat banyak. Jemput datang.
    ~Pakar/MultiJutawan Network Marketing

    ReplyDelete
  2. Mantap gan revienya,,, semoga bermanfaat,, Salam Sukses

    ReplyDelete
  3. salam tuan, saya ahli TTTE, macam tuan juga, agak pendiam, nak cerita kat kawan pun agak tergagap. hehe...gunakan kaedah online je, tapi harap dapat keluar ke dunia online, tak boleh tahan tengok semua update income manjang...huhu

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *