Tuesday, 19 May 2015

CMD Revell Murah dan Jimat

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera


Tahniah kerana anda singgah disini untuk mencari CMD Revell Murah dan Jimat 

Jika diberikan pilihan anda nak yang mana ?

A. 1 botol kecil  65ml (1000 titis)
Tahan 1 bulan

B. 1 botol besar 120ml (2000 titis)
Tahan 2 Bulan

C. PAKEJ AHLI
Dapat 1 botol besar 120ml PERCUMA 1 botol kecil 30ml 
(siap daftar jadi ahli+ buku iexp4u)
boleh guna 3 bulan

FREE pos laju (saya belanja)
(* pos laju bernilai RM7 SM RM11 SS) 

HARGA?

SMS/Wassap/Telegram

Taip CMD TEST untuk pilihan A
Taip CMD 120 untuk pilihan B
Taip CMD AHLI untuk pilihan C

hantar ke 010-8787826



CMD NI APA?

Concentrated Mineral Drops atau lebih dikenali sebagai CMD merupakan gabungan daripada 72 minerals dan zarah minerals yang diperlukan untuk kesihatan tubuh badan manusia dan juga haiwan. Ianya serupa dengan cecair yang didapati dalam tubuh badan manusia dan CMD ini adalah dalam bentuk cecair berion (mempunyai cas) yang sangat mudah diserap dan dihadam oleh tubuh badan manusia. CMD membantu menyeimbangkan kadar pH dalam tubuh yang mana kadar pH yang seimbang amatlah penting untuk kesihatan tubuh badan yang baik.






CMD ini diambil daripada kawasan yang paling dalam di Great Salt Lake, Little Valley, Utah di U.S.A. CMD ini diambil dari beberapa kolam yang ada di sana dan ianya sangatlah pekat dari segi kandungan mineral yang terdapat di dalamnya.



Kolam takungan (evaporation pond) CMD di Great Salt Lake, Utah



Kelebihan CMD :

- Mengandungi kandungan garam dan besi (iron) yang lebih rendah

- Mengubah struktur rasa minuman yang kita minum menjadikannya berasa sedikit manis dan seperti air      mineral gunung serta mempunyai kandungan mineral yang tinggi

- 100% semulajadi tanpa pewarna, perasa, dan gula tambahan. CMD semata-mata terdiri daripada 72 minerals dan zarah minral semulajadi ciptaan Allah

- Halal dan bersih

- Sesuai diminum dan digunakan oleh semua golongan termasuklah kanak-kanak, ibu mengandung, ibu menyusu dan juga warga emas

Concentrate Mineral Drops meningkatkan pH alkali badan anda :

1. Menyediakan trace mineral lengkap untuk keperluan badan anda dengan lebih
260 mg Magnesium bagi setiap 20 titis.

2. Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan
dan tisu, menukarkannya menjadi garam dan kemudiannya memboloskan garam
itu keluar daripada badan melalui air kencing.

3. Membantu menyerap nutrien dalam makanan dan mengalkali pH badan.

4. Mengubah struktur molekul air untuk memaksimumkan kuasa menghidratkan dan
menembusi setiap sel dalam badan anda.

5. Menjadikan air rasa lebih menyegarkan, rasa sedikit manis dan bermineral.

Fungsi Concentrate Mineral Drops Dalam Tubuh Badan

1. Membersih

* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah

2. Membina

* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan

* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.

4. Menggiatkan

* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.

KHASIAT CONCENTRACE MINERAL DROPS (CMD)

MEMBANTU MENGATASI MASALAH KESIHATAN

MASALAH PENGLIHATAN

PENYAKIT ALZHEIMER

PENYAKIT KULIT

MENGHILANGKAN GATAL KULIT

KUKU ROSAK

BISUL, JERAWAT

MEMUTIHKAN KULIT

RAMBUT GUGUR, BERUBAN, PEWARNAAN PADA RAMBUT

MENURUNKAN BERAT BADAN

TERSELIUH/BENGKAK

PEMINUM ALKOHOL

MEMUTIHKAN GIGI, MENCEGAH GIGI BERLUBANG, GUSI BENGKAK BERDARAH (GINGGIVITIS)

SAKIT GIGI

SAKIT ULCER

SAKIT TEKAK

GASTRIK

SEMBELIT

CIRIT BIRIT

SAKIT PERUT

SAKIT SENDI, SAKIT URAT


SAKIT BAHAGIAN SARAF

MASALAH TULANG RAPUH/OSTEOPOROSIS

HIPERTENSI (TEKANAN DARAH TINGGI), STROK

TEKANAN DARAH RENDAH

KENCING MANIS

KOLESTROL TINGGI

PENYAKIT KURANG MINERAL

MENJAGA KESIHATAN MENINGKATKAN STAMINA

CEGAH NGANTUK

MINUMAN BERSODA

MENINGKATKAN RASA MASAKAN

MINUMAN

*Cara penggunaan setiap penyakit diatas akan dikongsikan dalam group rahsia

Sambil kita dapat merawat penyakit dan perbaiki kesihatan diri kita ( Dengan izinnya ALLAH SWT ) sambil
itu juga kita dapat mencari pendapatan untuk keluarga kita inshaallah.

Terbukti berjaya mengumpul ribuan testimoni hebat

..Penggunaan tiada peringkat umur dan kategori kesihatan... 
(Anda boleh search di google untuk melihat kehebatan produk)

Pergi ke google dan taip Testimoni CMD revell


TESTIMONI  CMD  REVELL












BERMINAT ? 

Daftar PERCUMA DISINI  

atau

SMS/Wassap/Telegram 

Taip CMD 65 untuk pilihan A
Taip CMD 120 untuk pilihan B
Taip CMD JIMAT untuk pilihan C

hantar ke 010-8787826

3 comments:

  1. Whatsup ada ke? Nak tanya details

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kerana berminat. Boleh wassap ke 010 8787826 atau 019 4721877

      Delete
  2. Whatsup ada ke? Nak tanya details

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *