Thursday, 15 March 2012

5 Cara Buat Duit Online Tanpa Modal

Buat Duit Dengan Kerja Mudah (Micro Job  
Micro Job adalah site yang membayar untuk buat kerja mudah. Kerja yang saya maksudkan tidak memerlukan kepakaran internet. Kerja mudah seperti  'bookmark', 'sign up', 'digg' ,'like' dll.  

Buat Duit Dengan GPT ( Get Paid To)  
GPT adalah website yang membayar anda untuk menyiapkan tawaran mudah. Tawaran adalah seperti sign up, buat survey, hantar email, tengok video, main game, download file dan peraduan. 

Buat Duit Dengan PTC 
PTC adalah site yang membayar untuk klik iklan  

Buat Duit Daripada Laman Sosial  
Buat Duit hanya dengan bersosial seperti forum, sembang dan like facebook   

Buat Duit dengan Link Pendek  
Program yang membayar, untuk memendekkan URL.Pendekkan semua URL yang anda nak post di Facebook,Twitter, website, blog atau lain-lain seperti bookmark, comment atau dalam forum. Jika sesiapa klik pada link berkenaan, anda akan Dapat Duit. Simple sangat.
Bagaimana Nak Mula Buat Duit Daripada Website Diatas?
  • Hanya perlu ada email yang sah dan payment processor (spt PayPal / Alertpay /libery reserve) untuk keluarkan duit 
  •  Cari site yang anda minat sertai dan daftar di sana
  • Sahkan Email (kebanyakan site akan hantar email pengesahan kepada email anda) hanya ikut arahan yag diberikan dalam email selepas anda dah menjadi ahli 
  • Log in dalam site tersebut dan mula buat duit
Yang paling saya suka dengan semua website ini ialah anda tak perlu modal atau pelaburan untuk bermula. Jadi, pendapatan anda 100% tiada risiko. Jadi, sekiranya saya boleh buat, saya pasti anda juga boleh buat Duit dengan cara ini. Untuk bermula klik saja link diatas ..

26 comments:

  1. Yang ni mmg btl2 cara buat duit;
    register for free dan tunggu dia punya official launch:

    http://prelaunchx.com/x/syabasmerabeta

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. nak register paypal, klik je link paypal diatas tu.

      Delete
  3. BUAT DUIT TAMPA MODAL DENGAN UPLOAD FILE DAPAT DUIT
    http://www.000webhost.com/664573.html

    ReplyDelete
  4. Senarai buat duit dia atas ada diterangkan dalam blog saya tentang ulasan disitu, cara-caranya, kaedahnya, pengeluaran pembayaran, membayar ke tidak....

    ReplyDelete
  5. adam smith, memang banyak cara nak buat di internet.hanya yang rajin berusaha akan berjaya. Good luck

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sharing sumber buat duit.. Jika anda yang lain nak sumber program buat duit online tanpa modal boleh kunjungi di http://evolutionincome.blogspot.com

    Banyak sumber dan maklumat boleh diperolehi secar percuma..Semoga bermanfaat..

    ReplyDelete
  7. info yg bagus

    http://www.neobux.com/?r=muiziz

    ReplyDelete
  8. Rahsiabuatduit.............bukan lagi rahsia..semuanya dikongsi untuk untuk semua....

    ReplyDelete
  9. @Kamil Salleh, semoga semua mendapat manfaatnya..terima kasih bro

    ReplyDelete
  10. Buat Duit Tanpa Modal
    Klik Disini:
    http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=154142

    ReplyDelete
  11. Came nk pendekkan URL... x paham.

    ReplyDelete
  12. @suhardi adi: Maksudnya link yang panjang dipendekkan. Contohnya: http:// buatduitdarirumahtanpamodalsahaja.com bila gunakan adf.ly menjadi adf.ly/wfd136< ----kan lebih pendek tu. daftar adf.ly dgn Klik link buat duit dgn link pendek didlm post di atas
    Harap membantu

    Terima kasih

    ReplyDelete
  13. Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
    Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
    Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
    Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    Tiada tipu muslihat.
    Tak perlu cari orang.
    Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
    Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
    Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
    Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
    pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
    and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
    Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.
    Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

    Ape2 pn cuba la dulu..

    Kalau dah faham dan nak register, sila click:
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=189457

    ReplyDelete
  14. info baru yang menarik , nanti saya cubalah , tq masta

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. daa dapat ke duet neyh ?

      Delete
  17. Dah ada bukti ke pembayaran diterima dari peruserpaid.com? Ramai rakan kt FB ..kata susah nak dpt bayaran wlau dah sampai target earning income.. Sesiapa yg ada info ... Tolong sebarkan...

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. Baca artikel menarik,tonton video dan lihat gambar(klik) Terima kasih diatas post admin yg berguna ini...salam kenal semua...

    ReplyDelete
  20. Baca dulu,jgn terus menghukum sesuatu benda,mne tau tuhan buka hati kita cari rezeki
    Sharing kalau sesiapa yg mau buat income tambahan....mau x kalau kita cuba & usahakan utk dapatkan income RM900 sehari....?? FREE REGISTER...x Tiada apa2 bayaran pun dikenakan...( Kalau rasa program ini menipu, tidak rugi apa2 pun sebab tidak keluar modal langsung pun kan..??) Tidak perlu jumpa orang, tidak perlu jual barang...juz perlu open link di bawah yg saya bagi itu dan REGISTER ja, anda terus dapat USD25 x 3.4 = RM85...lepas tu anda dapat Link sendiri dan copy ayat saya ini...Postkan pada kawan2 facebook,twitter,whatapps dan sebagainya. Setiap yg buka link kita akan terima USD10 x 3.4 = RM34. Mudah sungguhkan...??. Kita boleh pilih samada duit masuk ke Account bank atau CEK (pilih cek ya) di pos ke alamat penuh kita ... Ramai yg sudah Register Sebab FREE dan dapat income.
    http://weeklyfixpay.com/?ref=337019
    Klik link ��ini kalau mau cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp kalau tak cuba.. kita langsung tiada peluang.
    Buka nie link...x rugi pun sebab x perlu bayar apa2, just register saja, auto debit...try la ☺☺N
    -Kawan sudah dpt
    -Payment guna cheque
    -Withdraw diorang bayar guna cheque.
    -Rezeki dari tuhan

    ReplyDelete
  21. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *