Friday, 14 March 2014

Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 Hari

Salam Jumaat

HARAP MAAF LAMAN WEB INI DAH TAK AKTIF.
Hari ni saya nak kongsikan Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 hari tanpa keluarkan sebarang modal dan tanpa perlu membeli apa-apa produk. Jika rakan-rakan semua dah bersedia, jom kita mulakan

Langkah 1 :  Daftar Ashadee : Klik Disini 

Langkah 2 : Lengkapkan maklumat diri anda. 




daftar ashadee 1


daftar ashadee 2


daftar ashadee 3


Langkah 3 : Login dengan user dan password anda


Langkah 4 : Anda perlu mengesahkan akaun terlebih dahulu. 

Cara yang paling cepat dan mudah adalah dengan memuat naik (upload) bukti pengenalan. Kalau tak ada scanner boleh gunakan aplikasi camscanner di smart phone android

Selepas pihak Ashadee sahkan dokumen tersebut,anda akan diiktiraf sebagai ahli Ashadee yang sah (verified). 

Sesiapa yang belum verified cepat-cepat verified supaya komisen anda tersebut tak hilang begitu sahaja. 

verify ashadee

            Step 1:  Lihat Bahagian atas, Pergi ke tab account 

            Step 2 : Pergi ke link My Certification 

            Step 3 : Upload dokumen. Pihak Ashadee akan hantar email pengesahan penerimaan. 

Selalunya dalam masa 24 Jam hingga 48 Jam pihak Ashadee akan proses permohonan anda. Jika berjaya, anda akan terima email dengan tajuk Dokumen Certification Anda Telah diluluskan.

Langkah 5 : Pilih Marketplace --> Make RM800 -RM1000 Part Time From Home


marketplace ashadee

(Jika rakan dah register sebagai ahli ashadee, cuma buat langkah 5 hingga 7 sahaja!)

Langkah 6: Dapatkan link affiliate anda 

Dalam contoh ini saya pilih link. Jadi copy link dengan right klik - copy link location. Anda akan mendapat link seperti dibawah ini.


--> http://jomaff.ashadee.com/x/usernameanda<----tugas anda cuma promosi link ini 



webinar gobala krishnan





Langkah 7 : Promosi link affiliate anda

(Update : Nilai terkini setiap pendaftaran cuma RM2)

Setiap pendaftaran anda akan dapat RM3, semakin ramai yang daftar melalui link affiliate anda, banyak la komisen yang anda dapat. Cara nak promosikan link affiliate boleh refer         ---> 7 cara promosi affiliate tanpa modal

Jadi, bagaimana anda boleh dapat duit RM999 dalam masa 9 hari tu?

Mari kita kira sama-sama

Sehari anda dapat 37 pendaftaran x RM3 = RM111

Oleh itu,  9 hari x Rm111 = RM999

Oleh itu, target untuk buat duit RM999 dalam masa 9 hari akan tercapai. 

Langkah yang paling penting adalah anda kena rajin promosi. Kalau sekadar tunggu saja mana boleh dapat duit tu :)

Ini bukti komisen yang saya baru terima :)


komisen ashadee jomaff

Akhir sekali......saya syorkan anda juga mendaftar untuk sertai webinar ini. Saya tak paksa. Terpulang kepada keikhlasan hati anda. 


webinar ashadee


NAK BELAJAR BUAT DUIT RM100 - RM300 SEHARI? KLIK DISINI

Mengenai Penulis

Abdul Halim Ismail seorang penulis blog separuh masa di http://rahsiaduitfree.blogspot.com dan mula menceburi dalam bisnes online sejak 2011

===============================================
*Nota : Anda dibenarkan untuk menyalin, menyebar dan meletakkan artikel ini di blog atau laman web anda selagi anda tidak mengubah isi kandungan artikel ini (termasuk pautan/link di dalamnya) dan keterangan mengenai Abdul Halim Ismail di atas tidak dibuang. Kalau anda tak mahu buat pun saya tak boleh paksa, hanya Allah sahaja tahu segalanya. Semoga anda mendapat manfaat daripada artikel ini. 
================================================

16 comments:

  1. Tahniah Bro Halim.

    Dapat tempat kedua JDR CNY 2014

    :)

    ReplyDelete
  2. Cmne nak dpt income? Kena promote apa? Harap balas :)

    ReplyDelete
  3. sorry bertaanye..betul kee mende niy

    ReplyDelete
  4. anon 23 mac 14 08:04, baca keseluruhan post diatas, perhatikan langkah 4

    zam mell: anda tak perlu bayar satu sen pun. cuba laa buat dulu. baru tahu..saya hanya berkongsi peluang, tak paksa pun. anda buat anda dapat. kalau benda free pun takut nak cuba..tak tahu nak cakap macam mana lagi :(

    ReplyDelete
  5. Hi,
    saya sudah sertai jomniaga.
    dan saya sudah mula mempromote di laman2 sosial dah 2 hari..
    mcm mana saya nak tahu sama ada kerja saya berjalan atau tidak??
    dan mcm mana nak tahu alaun yang saya masuk? tq

    ReplyDelete
  6. @ateyn,
    Tahniah kerana telah sertai ashadee (jomniaga)
    Sekiranya, ada yang daftar melalui link affiliate anda,
    anda akan dapat email bertajuk "Komisen Affiliate baru"
    seperti dalam entry diatas

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  7. maaf, knp bila saya hantar my certification pengesahan asik ditolak? walhal saya dah hntr gambar ic saya dgn jelas..

    ReplyDelete
  8. assalam bos...kt certification tu nk upload gmbr apa ??tlong beri penjelasan

    ReplyDelete
  9. assalam...bleh jlskn cra nk upload document kat certification tu dan apa bukti pengenalan ?

    ReplyDelete
  10. @ateyn: bermula 2 jun 2014 terdapat perubahan struktur ashadee. so, entry diatas dah tak relevan lagi. semua gambar diatas relevan setakat 1 Jun 2014 sahaja. Harap maklum

    @Fakhrul Hadi: bermula 2 jun 2014 terdapat perubahan struktur ashadee. so, entry diatas dah tak relevan lagi. semua gambar diatas relevan setakat 1 Jun 2014 sahaja. Harap maklum

    ReplyDelete
  11. Boleh daftar lagi ke?

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *