Wednesday, 27 June 2012

Komisen ke-10 dari jobdirumah.com

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera,

Enty hari ni adalah untuk memaklumkan bahawa komisen ke-10 dari jobdirumah.com dah masuk kelmarin. Saya percaya siapa yang membeli pakej latihan kerja di rumah dari jobdirumah tentu dah mula menjana pendapatan yang diinginkan. Kepada sesiapa yang masih ragu-ragu lagi, nantikan entry seterusnya untuk senarai kerja yang boleh dilakukan oleh anda.

komisen jobdirumah
Kepada sesiapa yang berminat nak beli pakej latihan jobdirumah atau sertai affiliate sila klik Jobdirumah

9 comments:

  1. tahniah!!
    ps: boleh x buat setting komen yg boleh masukkan url n link blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ciktom krn prihatin

      p/s: insyaallah akan cuba dbuat setting.

      Delete
  2. saya nak tanya awk join x biz jobdirumah ni..or awk just promote link dy je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah join biz jobdirumah ni. setiap 8 pg jobdirumah akan post senarai kerja yg available utk kita pilih. setakat ni sy cuma cari kerja di laman web kerja mikro yang dicadangkan oleh jobdirumah. harap menjawab persoalan cik noor atin. terima kasih kerana sudi komen

      Delete
  3. terima kasih...saya cuma nak kn kepastian sbb da terkena sblm ni dgn kerja Sambilan Data Entry 2..Harap kali ni bkn laa..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah setakat ni sy belum dpt aduan drp pembeli ttg jobdirumah ini. Sy cuma nk ingtkn bhw kerja kerja yang tersenarai oleh jobdirumah memerlukan anda faham bahasa inggeris dan boleh menguasai BI dgn baik. Insyaallah byk peluang menanti anda. Terpulang kpd tahap kerajinan masing-masing
      wasalam

      Delete
  4. Harap-harap laa... First time nak cuba nie!

    ReplyDelete
  5. Saye berminat tp sye x de akaun maybank dan x de web site or blog so mcm mne saye nk joint?

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *