Sunday, 4 May 2014

Komisen ke 8 daripada Ashadee.com

Bismillahirrahmanirrahim,

Syukur ke hadrat Allah kerana masih diberi peluang untuk meneruskan kehidupan hari ini.

Alhamdulillah, saya dah terima bayaran komisen ke 8 daripada Ashadee.com

Komisen ke 8 Ashadee

Mungkin ada rakan yang nak tahu macam mana saya promosikan Affiliate Ashadee ni...sebenarnya saya dah pernah kongsikan dalam 7 cara promosi affiliate Tanpa Modal . Anda boleh rujuk dan gunakan untuk promosikan link affiliate anda. 

Tapi..saya lebih suka promosi menggunakan blog. Belum ada blog? Senang je nak buat blog. Ikuti langkah-langkah cara nak buat blog. Tapi sebelum tu, anda patut baca 10 Topik Blog Yang Boleh Buat Banyak Duit. Dah ada blog kena tahu cara tarik trafik. Tanpa trafik, tak meriah la blog, seolah-olah anda bercakap sorang-sorang la pulak. Jom baca 10 cara untuk dapat trafik ke blog baru 

Sebenarnya tiada kejayaan akan datang pada malam pertama anda sebagai affiliate.Untuk pengetahuan anda kebanyakan dari affiliate hanya berjaya menghasilkan jualan pada bulan kedua hingga bulan ke enam mereka menceburi bidang affiliate. 

Seperti perniagaan sebenar, anda perlu laburkan masa dan tenaga anda sebelum anda boleh memperoleh keuntungan yang lumayan. Anda tidak mungkin akan berjaya dalam hanya satu malam sahaja.Anda perlu sedar dengan keadaan ini dan bersedia untuk menerima kegagalan ketika anda berusaha. Sebenarnya anda tidak gagal tetapi salah strategi sahaja. Jadi, anda perbetulkan strategi anda  dan anda boleh berusaha lagi.

Jika ingin berjaya dalam pemasaran affiliate pada cubaan pertama anda, anda boleh ikut teknik dan strategi yang sudah pasti berjaya. Sebagai newbie, anda janganlah bazirkan masa anda dengan mencuba kaedah cuba jaya bagi setiap teknik pemasaran yang anda lakukan. Anda perlu bijak, laburkan sedikit wang untuk membeli produk pemasaran yang berkualiti. Contohnya produk video intensif kursus Affiliate

Jadikan produk tersebut sebagai panduan dan lakukan pemasaran yang sudah benar –benar terbukti keberkesanannya. Ini bagi mengelakkan masa anda terbuang atau mensia – siakan masa anda.

Tapi, jika anda belum cukup wang, anda boleh belajar sendiri dengan pemilik Ashadee iaitu Tuan Gobala Krishnan melalui WEBINAR PERCUMA 
  


5 comments:

  1. Tahniah Tuan Halim. Banyak lagi yang kena belajar tentang affiliate. Semoga Tuan sentiasa dimurahkan rezeki. :-)

    ReplyDelete
  2. Ni email sya dwanshima9135@gmail.com.

    ReplyDelete
  3. @Tuan Azzahairi: Alhamdulillah :-) terima kasih tuan Azzahairi. Semoga tuan juga berjaya dalam apa jua bidang yang tuan ceburi

    ReplyDelete
  4. @Dwan Shima : Terima kasih kerana berminat. Nak join Ashadee boleh baca post bertajuk Cara Dapat Duit RM999 dalam masa 9 Hari. Saya juga syorkan anda download PERCUMA Langkah demi langkah buat duit online. Klik banner warna kuning sidebar di sebelah kanan

    ReplyDelete

Takkan baca je..Komen la sikit..:)

ANDA BUNTU TAK TAHU NAK BISNES APA?

ADA MODAL TAPI TAKUT DITIPU?

DAH JOIN MACAM2 BISNES TAPI TAK BERJAYA?

SAYA ADA BISNES MUDAH DILAKUKAN DIRUMAH TANPA PERLU BUAT LOAN BANK ATAU BERHENTI KERJA!!

BERMINAT? KOMEN "PROJEK TC" dan ISI BORANG DIBAWAH INI

Contact Form

Name

Email *

Message *